social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δύσκολα ο Πανερυθραϊκός, 1-0 την Αθηναΐδα

Δύσκολα ο Πανερυθραϊκός, 1-0 την Αθηναΐδα

Με «χρυσό» σκόρερ τον Κουτσουπιά περίπου είκοσι λεπτά πριν το φινάλε, ο Πανερυθραϊκός λύγισε την αντίσταση της μαχητικής Αθηναΐδας και πήρε την πρόκριση για την τέταρτη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ!

Οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο σε σουτ του Νταλένγκα στο 10ο λεπτό και του Μιχαλόπουλου στο 20ο, χάνοντας την ευκαιρία να φέρουν από το ξεκίνημα σε δύσκολη θέση την ομάδα της Κυψέλης που πάλεψε παλικαρίσια απέναντι σε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας. Τελικά, στο 70ο λεπτό ο Κουτσουπιάς αξιοποίησε με πλασέ την παράλληλη μπαλιά του Αραμπατζή και έγραψε το 1-0, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Τσατσούλης, Αθανασόπουλος-Μαραθωνίτης

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Στέλιος Μουντανάρης): Ντουντούμης, Μπαλής, Γκριτζάς (88' Γλύνος), Αντωνόπουλος, Νταλένγκα, Κουβαράς (63' Αραμπατζής), Λουκάς, Απειρανθίτης, Τσιπάς (74' Φραγκάκης), Μιχαλόπουλος (63' Καφετζής), Κουτσουπιάς (88' Καμπάς)

ΑΘΗΝΑΪΔΑ (Δημήτρης Φιλίππου): Γκιμούσης, Κόντης, Λούρο (46' Τσουρανάς), Μ. Καπέλης (65' Ι. Καπέλης), Κοντέ (46' Αναγνώστου), Κανδαλέπας, Ντιντίφας, Γεωργαλάς (65' Μαρτέκας), Πανταζόπουλος (46' Κορφιάτης), Λαγός, Φίλος.

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35