social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με Φωτουλάκη... οδηγό η Λαύρα, 2-0 τους Ίωνες

Με Φωτουλάκη... οδηγό η Λαύρα, 2-0 τους Ίωνες

Στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης βρήκε τα γκολ της νίκης η Λαύρα Αργυρούπολης και πανηγύρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ απέναντι στους Ίωνες Αλίμου.

Στο γήπεδο Αργυρούπολης Β' η ομάδα του Γ. Χατζηράπτη επικράτησε με 2-0, έχοντας ως... οδηγό τον Φωτουλάκη, ο οποίος υπέγραψε και τα δύο γκολ της ομάδας του. Ο 34χρονος άσος άνοιξε το σκορ στο 79' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, το οποίο είχε υποδειχθεί για χέρι αμυνομένου σε προσπάθεια σέντρας προς την περιοχή (1-0), ενώ στο 90' διαμόρφωσε το τελικό 2-0 με απίθανο φαλτσαριστό σουτ από πλάγια θέση (2-0). Ενδιαμέσως, συγκεκριμένα στο 82ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι είχαν μείνει με δέκα ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο λόγω αποβολής του Βαφειάδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα για απρεπή συμπεριφορά προς τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Διαιτητές: Θώμογλου, Κωτσοβίλης-Καπετανάκης

ΛΑΥΡΑ ΑΡΓ. (Γιάννης Χατζηράπτης): Καλαμάρας, Φωτουλάκης, Μυλωνίδης, Τσαπατσάρης, Ασωνίτης, Ζαρίκος (56' Κόλα), Μαυρόπουλος, Λιάπας, Αλεξίου, Ηλιόπουλος (89' Παπαγεωργίου, Πολυμερόπουλος (76' Κοκοβίδης)

ΙΩΝΕΣ ΑΛΙΜΟΥ (Αντώνης Σκουμπουρδής): Τζιβελέκης, Ευγενίδης, Παπαδόπουλος, Γαλάνης (60' Χαλικιάς), Δημόπουλος, Χατζηανόγλου, Κανάκης, Ντογκάνι, Βαφειάδης, Νικήτας (79' Κουκουλάς), Φερρατσάκου (90' Τσουκαλάς).

 


Σχετικά άρθρα

Καζαντζής: Δεν παρουσιαστήκαμε όπως θα έπρεπε [vid]

Ανακοίνωσε και Τσουτσουκλάρη ο Γαλαξίας Περιστερίου

«Καθάρισε» το Ηράκλειο, 1-0 τον Αθηναϊκό!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35