social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Διπλό» στο Χαλάνδρι το Καματερό, 2-0 τον Ατρόμητο

«Διπλό» στο Χαλάνδρι το Καματερό, 2-0 τον Ατρόμητο

Πανάξια νίκη απέναντι σε έναν δυσκολοκατάβλητο αντίπαλο πέτυχε το Καματερό και «πλασαρίστηκε» σε καλύτερη θέση στην κατάταξη του 4ου ομίλου της Β' ΕΠΣΑ.

Η ομάδα του Μ. Κάτσικα πέρασε νικηφόρα από το δημοτικό στάδιο Χαλανδρίου, όπου επικράτησε με 2-0 του τοπικού Ατρόμητου. Αξιοσημείωτο, μάλιστα, είναι το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στα γκολ της επικράτησης στο δεύτερο μέρος, παρότι από το 44' είχαν υποχρεωθεί να παίζουν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Παπαϊωάννου με δεύτερη κίτρινη. Στο 48' ο Παππάς άνοιξε το σκορ με σουτ (0-1), στο 88' ο Μήτκας με ευθύβολο σουτ πέτυχε το 0-2, ενώ στο 93' ο Τσεσμετζής είχε δοκάρι με σέντρα σουτ.

Διαιτητές: Μεντζελόπουλος, Γεωργακόπουλος-Σαξώνης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛ. (Ηλίας Μπλάνας): Α. Μεσούλι, Φραγκουλόπουλος, Αφεντουλίδης, Αναγνώστου, Παπάζογλου, Σφακάκης (66' Κιούσης), Σταφυλοπάτης, Τουμαζάτος, Αναγνώστου (56' Μπελεχρής), Μιχαλέας, Χονδρογιάννης

ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Μιχάλης Κάτσικας): Γιάκης, Παπαιωάννου, Χαιρετάκης (84' Καπίρης), Παππάς, Τσουρούλας, Μαυροειδής, Μπινέρι (70' Σιατούνης), Αρναρέλλης, Πέτρου (84' Μέτα), Μήτκας (91' Τσεσμετζής), Τόλιας.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35