social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Καθαρά» η Αγία Ελεούσα, 2-0 τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου

«Καθαρά» η Αγία Ελεούσα, 2-0 τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου

Αξιοποίησε την υπεροχή της η Αγία Ελεούσα στο γήπεδο «Τ. Χαραλαμπίδης» και πήρε την πρόκριση για τη συνέχεια στο Κύπελλο ΕΠΣΑ.

Η ομάδα της Αγ. Βαρβάρας επικράτησε με 2-0 του Θρίαμβου Χαϊδαρίου, που πάλεψε για την έκπληξη παρά τη διαφορά κατηγορίας με την αντίπαλό του. Μόλις στο 3' ο Καραδήμας είχε δοκάρι με κεφαλιά, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν κι άλλες ευκαιρίες να προηγηθούν μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Ωστόσο, κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 63' χάρη σε υπέροχο γκολ που σημείωσε ο Γιαννόπουλος με προσωπική ενέργεια και σουτ (0-1). Στο 76' ο Μπίκος ολοκλήρωσε όμορφη ομαδική προσπάθεια και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Διαιτητές: Φωτάκος, Λιαμπότης-Μαμούνης

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔ. (Δημήτρης Τζαβέλας): Κουμής, Μπαγετάκος (84' Θεοδώρου), Λώλος, Τζεβελέκος, Μπαγιαρτάκης, Μπαρμπούδης (51' Χατζηκωνσταντίνου), Δράμης, Σαλλίτα, Χήτος, Συριόπουλος (84' Λάλλος), Κριεμάδι 

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ (Νίκος Κουνάδης): Αλεξόπουλος, Μαζμανίδης, Κρητικός (67' Πατσατζόγλου), Κυβέλος, Αλ. Μπάκας, Μαθιούδης (59' Μπίκος), Σωτηρόπουλος (72' Μάμας), Λαδένογλου, Καραδήμας (67' Π. Μπάκας), Γκουτίδης (59' Γιαννόπουλος), Κοπανάς.

 


Σχετικά άρθρα

Ανατροπή με Φάρο η Διάνα, «buzzer beater» ο Χατζηροδίτης και 2-2 στην Αγία Βαρβάρα!

«Έσπασε το ρόδι» ο ΑΟΝ Αργυρούπολης, 2-0 τον Άρη Χολαργού

ΑΟ Χαϊδαρίου-Πανερυθραϊκός 2-1 [highlights]

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35