social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χωρίς νικητή η... ματσάρα του Νεοπεντελικού με τον Ατρόμητο Χαλανδρίου (2-2)

Χωρίς νικητή η... ματσάρα του Νεοπεντελικού με τον Ατρόμητο Χαλανδρίου (2-2)

Έναν θαυμάσιο ποδοσφαιρικό αγώνα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν σήμερα (21/10) το απόγευμα όσοι φίλοι του αθηναϊκού ποδοσφαίρου βρέθηκαν στην εξέδρα του γηπέδου των Μελισσίων.

Εκεί, ο Νεοπεντελικός βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Ατρόμητο Χαλανδρίου, με τις δύο ομάδες να επιδίδονται σε ένα γρήγορο και «καθαρό» παιχνίδι, το οποίο ολοκληρώθηκε ισόπαλο με 2-2.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 12ο λεπτό με κεφαλιά του Μαρουλίδη μετά από φάουλ του Γκόνου (1-0), με τους φιλοξενούμενους να φέρνουν τα... πάνω κάτω στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και να παίρνουν το προβάδισμα! Στο 46' ο Δ. Αναγνώστου ισοφάρισε με σουτ (1-1) και στο 63' ο Σφακάκης με σουτ πέτυχε το 1-2. Ωστόσο, ο Νεοπεντελικός κατάφερε λίγο πριν την εκπνοή να «σώσει» τον βαθμό της ισοπαλίας, με τον Παπαδόπουλο να γίνεται ο αποδέκτης της μπάλας από την κάθετη μπαλιά του Γκόνου στο 88' και με πλασέ να γράφει το 2-2.

Διαιτητές: Τριανταφύλλου, Κοντογιάννης-Μαλανδράκης

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ (Παναγιώτης Κοζακόπουλος): Τουλίτσης, Τσόγκας (75' Κυριακόπουλος), Γκιονάι, Μεταξάς (70' Κανέλλος), Πολυδωρόπουλος, Μπεκιάρης, Σαγματόπουλος (75' Αδαμίδης), Σίλλος, Μαρουλίδης (63' Παπαδόπουλος), Γκόνος, Μπιτσάκης (63' Μαντζώρος)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛ. (Ηλίας Μπλάνας): Κολαζάς, Αλ. Μεσούλι (61' Κρασώνης), Αφεντουλίδης, Δ. Αναγνώστου, Παπάζογλου, Σφακάκης, Σταφυλοπάτης, Τουμαζάτος, Ν. Αναγνώστου (71' Μπατσιάκος), Χονδρογιάννης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35