social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νταμπλούχος η Νέα Ιωνία, πάει μπαράζ για την άνοδο (2-0 στα Σούρμενα)!

Νταμπλούχος η Νέα Ιωνία, πάει μπαράζ για την άνοδο (2-0 στα Σούρμενα)!

Η εντυπωσιακή Νέα Ιωνία έχει πάρει... φόρα και φαίνεται αποφασισμένη να μην σταματήσει αν δεν πετύχει τον τρίτο και... φαρμακερό στόχο της σεζόν!

Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ απέναντι στον Άρη Πετρούπολης στον προ δεκαημέρου τελικό της Ριζούπολης, η ομάδα του Ι. Σταυριανού έκανε δικό τους και το πρωτάθλημα στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ, που την οδηγεί πλέον στη διεκδίκηση της ανόδου στη Γ' Εθνική μέσα από τα μπαράζ των Πρωταθλητών των Ενώσεων! Στο γήπεδο του Ελληνικού και για την τελευταία (30η) αγωνιστική οι κυανοκίτρινοι νίκησαν τα Σούρμενα και το... άγχος τους, επικράτησαν με 2-0 χάρη σε γκολ των Βεζιρτζόγλου και Αντωνόπουλου στο δεύτερο ημίχρονο και, έτσι, κατέλαβαν την πρώτη θέση, πάνω από έναν πανάξιο συνδιεκδικητή όπως αποδείχθηκε η Διάνα Ηλιούπολης!

Μπροστά σε μία κατάμεστη εξέδρα από φίλους των δύο ομάδων και του αθηναϊκού ποδοσφαίρου, η Νέα Ιωνία επέβαλε την ανωτερότητά της και επικράτησε δίκαια απέναντι σε έναν αντίπαλο που έκανε πολύ καλό παιχνίδι και παρουσίασε ανταγωνιστικό πρόσωπο, παρά τα προβλήματά του.

Το ματς ξεκίνησε με σπουδαίες φάσεις από τους φιλοξενούμενους, με αποκορύφωμα εκείνη του 3ου λεπτού όπου ο Σταύρου «κεραυνοβόλησε» από κοντά το οριζόντιο δοκάρι, για να δει στη συνέχεια την μπάλα να σκάει στο έδαφος και να απομακρύνεται. Μετά από ένα δεκάλεπτο πίεσης οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το ματς και, μάλιστα, δημιούργησαν μία με δύο καλές περιπτώσεις για να προηγηθούν εκείνοι στο σκορ. Μετά το πρώτο ημίωρο η Νέα Ιωνία ανέβασε πάλι «στροφές» και, μάλιστα, λίγο πριν την ανάπαυλα έφτασε μια... ανάσα από το γκολ! Ήταν το 41ο λεπτό όταν ο Πλατέλλας έβαλε έξυπνα το σώμα του για να καλύψει την μπάλα και κέρδισε πέναλτι από αντίπαλο αμυντικό. Ο ίδιος παίκτης ανέλαβε την εκτέλεσή του ένα λεπτό αργότερα (42'), όμως νικήθηκε από τον γκολκίπερ Αθανασόπουλο, που πραγματοποίησε μνημειώδη εμφάνιση. Στη συνέχεια της φάσης, ο Πλατέλλας είχε δεύτερη ευκαιρία να σκοράρει, όμως από το ύψος της μικρής περιοχής και με τον αντίπαλο τερματοφύλακα σχεδόν εξουδετερωμένο πλάσαρε άουτ!

Nea-ionia-panigiriko-sourmena-2.jpg


Εξίσου αποφασιστικά μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι, για να λυτρωθούν τελικά στο 62ο λεπτό. Ο Πλατέλλας επιχείρησε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Βεζιρτζόγλου που είχε πάρει εξαιρετική θέση στην αντίπαλη περιοχή σκόραρε με κοντινή κεφαλιά για το 0-1! Το έργο της Νέας Ιωνίας έγινε ακόμη πιο εύκολο στο 74ο λεπτό, όταν και έφτασε στο δεύτερο γκολ. Ο Μαρίνου έβγαλε μπαλιά στην πλάτη της άμυνας για τον Αντωνόπουλος, εκείνος πλάσαρε ψύχραιμο με το «κουντουπιέ» και επί της ουσίας «σφράγισε» το «τρίποντο» και την πρώτη θέση! Τα Σούρμενα προσπάθησαν να αντιδράσουν, έβγαλαν ενέργειες στο επιθετικό τους τρίτο, όμως ιδιαίτερη απειλή απέναντι στον Μπαλασάκη δεν δημιούργησαν.

Το τριπλό σφύριγμα του Αλάμπεη, που είχε μαζί με τους συνεργάτες του μία πολύ καλή διαιτησία και διαχείριση του αγώνα, βρήκε τους ποδοσφαιριστές ενθουσιασμένους να πανηγυρίζουν αρχικά στον αγωνιστικό χώρο και ακολούθως στα αποδυτήρια!

Μελανό σημείο της αναμέτρησης υπήρξε ο τραυματισμός του Χατζηγεωργίου, ο οποίος χτύπησε στην κλείδα σε μία μονομαχία στο δεύτερο μέρος και, πλέον, έχει διακομιστεί στο Λαϊκό νοσοκομείο.

Διαιτητές: Αλάμπεης, Μπακογιάννης-Τζέλος

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Τάπρατζης): Αθανασόπουλος, Γεσίλι, Κωνσταντινίδης, Μιχελής, Σετελλάρι (46' Κεφαλάς), Αρβανίτης, Αλεξανδράκης, Μακρυνόρης, Μαργαρίτης (89' Ψαθάκης), Κρητικός (82' Σιούλης), Μαρινάκης (59' Φασούλας)

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Ισίδωρος Σταυριανός): Μπαλασάκης, Ραυτόπουλος, Χατζηγεωργίου (78' λ.τρ. Γερόλυμος), Αποστόλου, Αλέμης, Σταύρου, Φερναντίνιο (59' Μαρίνου), Τζαμάι, Βεζιρτζόγλου (89' Μπάστας), Πλατέλλας (78' Ταβάρες), Αντωνόπουλος (89' Πατσατζόγλου).

 

 


Σχετικά άρθρα

Λύκοι Χαϊδαρίου: Ανανέωσε ο Κιρκιλής

Αντίδραση από τον Απόλλωνα Χαλανδρίου για τα «διαιτητικά ανθρώπινα λάθη» (vid)

Άγιος Δημήτριος-Άγιαξ Ταύρου 2-1 [highlights]

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35