social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Εντυπωσιακή Διάνα «καθάρισε» το Ηράκλειο με 3-0 από το ημίχρονο και πάτησε δεύτερη!

Εντυπωσιακή Διάνα «καθάρισε» το Ηράκλειο με 3-0 από το ημίχρονο και πάτησε δεύτερη!

Χάρη σε ένα γκολ του Κωνσταντινίδη από τα… αποδυτήρια και με κυριαρχικό ποδόσφαιρο, η Διάνα… έστρωσε το δρόμο για μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί ενός σκληροτράχηλου αντιπάλου, όπως η ΑΕ Ηρακλείου, με το εκκωφαντικό 3-0 που διαμορφώθηκε από το 38’ στον «Πράσινο Λόφο». Εξαιρετικός ο ρυθμός του αγώνα, τρία δοκάρια ανάμεσα στις πολλές τελικές και αρκετά παράπονα των γηπεδούχων στο πρόσωπο του διαιτητή Στεργιώτη για «την ανοχή του στο αντιαθλητικό παιχνίδι».

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

Μόλις στα 30 δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα του ματς, ο Κωνσταντινίδης έπιασε έναν απίθανο «κεραυνό» με το αριστερό και έστειλε την μπάλα στο… παραθυράκι του Βαμβακά για το 0-1 εν μέσω αποθέωσης! Στο 10’ ο Φάρος σούταρε δυνατά και το οριζόντιο δοκάρι τον σταμάτησε από το 0-2. Οι παίκτες του Χρήστου Λάμπρου έβγαλαν αντίδραση πιέζοντας με δυνατά «πλάγια» και στατικές φάσεις, από όπου στο 25’ ο Θεοδώρου πήγε να σκοράρει με κεφαλιά, αλλά ο Μάρκου και το οριζόντιο δοκάρι διατήρησαν το 0-1. Ενδιάμεσα, υπήρξαν διαμαρτυρίες για πέναλτι σε χέρι του Κωνσταντινίδη στο 22’ και για κάρτα σε δυνατό μαρκάρισμα στον Καρώνη στο 18’ που τον άφησε για λίγα λεπτά κάτω.

Οι δυο ομάδες έψαχναν το γκολ σε κάθε στιγμή, όμως είτε οι δυο τερματοφύλακες, είτε η αστοχία, είτε η τύχη, κράτησαν το 0-1 έως το 36’, όταν ο Παπαντζίμας έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με όμορφη λόμπα βρήκε το γκολ που αποζητούσε για το 0-2. Δυο λεπτά αργότερα ήλθε και το 0-3 δια… ποδός του Γεωργιάδη που μετουσίωσε σε γκολ το φάουλ που κέρδισε ο Φάρος έξω από την περιοχή. Πάντως, το Ηράκλειο «φωνάζει» και για αυτή τη φάση.

Το 0-3 ήταν το σκορ του ημίχρονο και τελικά αυτό που χώρισε τις δυο ομάδες. Ο Μάρκου ήταν αποφασιστικός στις εξόδους του στα γεμίσματα των Γεωργόπουλου (με τα χέρια από πλάγια κυρίως) και του Παπαδόπουλου, ενώ στο 61’ ο Ζώης τράνταξε στα δοκάρια του Βαμβακά με «οβίδα» μέσα από την περιοχή και στο 64’ ο Φάρος πήγε να τον κρεμάσει λίγο πιο μπροστά από το κέντρο, με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ. Μετά το 70’ ο ρυθμός έπεσε και παρά την είσοδο των αδερφών Καζάκου το 0-3 παρέμεινε έως το 90+3’.

Ετσι, η ομάδα του Γιάννη Κουσάνα έφθασε με… σπασμένα φρένα τους 29 βαθμούς και συγκατοικεί πλέον με τα Σούρμενα στη 2η θέση του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ, ενώ εκείνη του Χρήστου Λάμπρου έπεσε 6η, έχοντας 19 πόντους και παρέα το Χαλάνδρι και το Παλαιό Φάληρο.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Στεργιώτης Ι., Νικολάου Χ. - Τράντας Ι.

ΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Χρήστος Λάμπρου): Βαμβακάς, Καρώνης, Χριστόπουλος (46’ Τσίχλας), Παρασκευάς, Θεοδώρου, Γεωργόπουλος (63’ Λεοντόπουλος), Χαβενετίδης (46’ Παπαγεωργίου), Παπαδόπουλος, Μπάκας, Νταλένγκα, Τζίδρας.

ΔΙΑΝΑ ΗΛ. (Γιάννης Κουσάνας): Μάρκου, Παπαδόπουλος (84’ Κατσιάνης), Κουτσογκίλας Π., Νίκολι, Γεωργιάδης, Μπαρδάκης, Παπαντζίμας, Κωνσταντινίδης (65’ Καζάκος Αλ.), Ζώης (77’ Καζάκος Π.), Φάρος (84’ Βουλτσίδης), Ποντικάκος (84’ Πανίδης).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35