social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δημητρίου: Έχουμε ευθύνη απέναντι στον κόσμο που «αγκαλιάζει» το αθηναϊκό ποδόσφαιρο

Δημητρίου: Έχουμε ευθύνη απέναντι στον κόσμο που «αγκαλιάζει» το αθηναϊκό ποδόσφαιρο

Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για μια ομάδα έχει πάντα την ιδιαιτερότητά του, ακόμη κι αν δεν διεξάγεται στην παραδοσιακή της έδρα.

Το απόγευμα της Κυριακής (17/9) ο Πανερυθραϊκός θα υποδεχθεί για τη 2η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ τον Ολυμπιακό Λιοσίων στο Ζηρίνειο στάδιο, με τον Γιάννη Δημητρίου να μοιράζεται κάποιες σκέψεις του με αφορμή το προσεχές παιχνίδι.

«Αν και είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς, δεν θα είναι στο... σπίτι μας. Θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα που είχε εντυπωσιακό ξεκίνημα, κάτι που είναι αλήθεια ότι δεν περιμέναμε. Θα πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί και να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια» σχολίασε αρχικά ο νεαρός τεχνικός και συμπλήρωσε, συσχετίζοντας την εικόνα των εξεδρών στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος με τα επεισόδια στο ΔΑΚ Κομοτηνής και την αναμέτρηση του Πανθρακικού με τον Εθνικό: «Προσωπικά με χαροποιεί ότι ο κόσμος αγκαλιάζει το αθηναϊκό ποδόσφαιρο. Στο Ρουφ το γήπεδο ήταν γεμάτο, το ίδιο και στο γήπεδο Τραχώνων από ό,τι είδα. Αυτό είναι ευθύνη για εμάς απέναντι στον κόσμο, όχι μόνο για το ποδόσφαιρο που πρέπει να παρουσιάσουμε, αλλά και για τη συμπεριφορά μας. Σαν άνθρωποι του ποδοσφαίρου πρέπει να απέχουμε από καταστάσεις άλλων εποχών, όπως αυτές που είδαμε στο παιχνίδι της Κομοτηνής. Περιμένουμε τον κόσμο στο Ζηρίνειο σε ένα όμορφο κυριακάτικο παιχνίδι».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35