social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νικη για τον Πανερυθραϊκό στο... αντίο των Γκριτζά και Γλυνού!

Νικη για τον Πανερυθραϊκό στο... αντίο των Γκριτζά και Γλυνού!

Κλείδωσε και μαθηματικά η παραμονή στην κατηγορία για τον Πανερυθραϊκό καθώς στο τελευταίο ματς της σεζόν η ομάδα των βορείων προαστίων κέρδισε με 2-0 τον Άγιο Θωμά.

Στο 28' με προβολή ο Απειρανθίτης μετά τη σέντρα του Τζώρτζη έκανε το 1-0 με τον Φραγκάκη στο 52' με ατομική ενέργεια και σουτ να κλειδώνει τους τρεις βαθμούς της νίκης γαι τους γηπεδούχους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό ήταν το τελευταίο ματς για τους Γλυνό και Γκριτζά από πλευράς Πανερυθραϊκού, δυο ποδοσφαιριστών που ήταν σημεία αναφοράς στη συγχρονη ιστορία του συλλόγου, βάζοντας το δικό τους λιθαράκι στις επιτυχίες των κόκκινων.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Γιάννης Δημητρίου): Μολφέσης, Σουμελίδης, Πλατσατούρας, Λωλος, Μουμούρης (70' Βαλλιάνος), Πιπεράς, Λουκάς, Απειρανθίτης (85' Γλυνός), Φραγκάκης (70' Μπαλής), Τζώρτζης (80' Παπαθανασίου), Αχαρονιάν (80 Γκριτζάς).

ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ (Στέφανος Σοϊλεμές) Καυκιάς (61 Καραντάνης), Νικάκης, Δεληγιώργος, Ξενάκης (73' Χασουλας), Παπαζαφειρόπουλος, Ζαρκαδούλας, Κατηρτζιγιαννόγλου, Μάκο, Λόμπι, Πετράκος, Βούλγαρης.


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35