social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο ενθουσιώδης Άρης Χολαργού κατέβαλε τον Αστέρα Εξαρχείων (3-1)

Ο ενθουσιώδης Άρης Χολαργού κατέβαλε τον Αστέρα Εξαρχείων (3-1)

Την τέταρτη νίκη του πέτυχε στο φετινό Πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ ο νεανικός Άρης Χολαργού και ανέβηκε «σκαλοπάτια» στην κατάταξη του 3ου ομίλου.

Για τη 13η αγωνιστική η ομάδα των βορείων προαστίων επικράτησε με 3-1 του Αστέρα Εξαρχείων, λυγίζοντάς τον στο τελευταίο ημίωρο.

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Μαρκάκης άνοιξε το σκορ με σουτ από το ύψος της περιοχής (1-0), όμως οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσια στο 54' χάρη σε πέναλτι που χρεώθηκε για χέρι ο Βλάχος και εκτέλεσε εύστοχα ο Παπανικολάου (1-1). Οι γηπεδούχοι δεν το... έβαλαν κάτω, αντιθέτως πίστεψαν στη νίκη και την πήραν! Στο 63' ο Γαλάτης έκανε το 2-1 με κεφαλιά μετά από σέντρα του Σταμπουλή και στο 81' ο τελευταίος σκόραρε με πλασέ για το τελικό 3-1!

Διαιτητές: Ψαρίδης, Αγγελάκης-Καμπιώτης

ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ (Νίκος Λιβαθινός): Κουλλόλι, Κεφαλάς, Μαρκάκης (83' Μωραΐτης), Καλαβρυτινός, Κασνέτσι, Βλάχος, Σταμπουλής, Ξύδης (83' Μπορτσέφσκι), Χατζής, Γαλάτης, Γκιάτης (68' Καραμουσλής)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ (Τάσος Ψύλλιας): Μπόνης, Φιλιππόπουλος (64' Κοκόλης), Αράπης (46' Φωτιάδης), Παρμάκης, Κατσούδας (83' Τσούκας), Καραμάνος (73' Χαφούς), Κώτσης, Καραγκούνης, Μπούζης (73' Διαμαντίδης), Παπανικολάου, Λούτσος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35