social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πρώτη νίκη ο ΓΣ Αργυρούπολης, 2-1 την Τερψιθέα

Πρώτη νίκη ο ΓΣ Αργυρούπολης, 2-1 την Τερψιθέα

Ύστερα από ένα γειτονικό ντέρμπι που κυριάρχησαν οι μονομαχίες, όμως πάντα αε αθλητικά πλαίσια, ο ΓΣ Αργυρούπολης επικράτησε της Τερψιθέας με 2-1, πανηγυρίζοντας την πρώτη του νίκη στο φετινό Πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πώτοι με κοντινή κεφαλιά του Μ. Θερτσάι, που πέρασε από την εστία του Τσιτσίλια, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν σουτ του Δρακοντίδη, το οποίο απέκρουσε με υπερένταση ο γκολκίπερ Μαρινάκης. Ο ΓΣΑ άνοιξε το σκορ στο 34' με πέναλτι του Δρακοντίδη, που δόθηκε σε άγαρμπο μαρκάρισμα του Μαρινάκη στον Χουχούλη (1-0), σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Η ισοφάριση για την Τερψιθέα ήρθε στο 71' με λόμπα του Τσαβαλιά, ο οποίος βγήκε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, όμως στο 90' ο Δρακοντίδης «χτύπησε» ξανά, σκοράροντας με κεφαλιά ύστερα από φάουλ του Κωστόπουλου (2-1).

Διαιτητές: Τριανταφύλλου, Πάσκος-Καφρίτσας

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Λεβέντης): Τσιτσίλιας, Κωστόπουλος, Μπιζίνης, Χουχούλης (84' Γκοβίλας), Γιαννίκος (84' Ασημάκης), Τσάκαλος, Χρήστου (70' Μπακάλης), Κωστάκης (90' Παπακωνσταντίνου), Ρουμπελάκης (70' Στάθης), Τσέλος, Δρακοντίδης

ΤΕΡΨΙΘΕΑ (Ανδρέας Μηλιάς): Μαρινάκης, Γραμματικόπουλος, Τσιρόπουλος (90' Στασινόπουλος), Σταύρου, Κοντονάσιος, Α. Θερτσάι, Κολτσίδας, Μ. Θερτσάι, Πορταλιός (90' Συριόπουλος), Τσαβαλιάς, Τριάντης (62' Γαλάνης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35