social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Καθάρισε» η Αγ. Ελεούσα, ασύμφορη ισοπαλία για Ηράκλειο (2-2)

«Καθάρισε» η Αγ. Ελεούσα, ασύμφορη ισοπαλία για Ηράκλειο (2-2)

Αντιδιαμετρικά συναισθήματα επικρατούσαν στις τάξεις της Αγίας Ελεούσας και του Ηρακλείου μετά το τέλος της αναμέτρησής τους, που ολοκληρώθηκε στο ισόπαλο 2-2: ικανοποίηση και ανακούφιση στους γηπεδούχους για την επίτευξη της σωτηρίας, σκεπτικισμός στους φιλοξενούμενους για το γεγονός ότι, σε συνδυασμό και με τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο, βρέθηκαν κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Στο 15ο λεπτό ο Αντωνόπουλος άνοιξε το σκορ με πλασέ (0-1), με τους γηπεδούχους να επανέρχονται και να κάνουν την ανατροπή με πλασέ του Μάμα στο 25' και σουτ του Παναγιωτόπουλου στο 40'. Στο 58' ο Σταυρογιάννης με πλασέ διαμόρφωσε το 2-2, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Μητροφάνης, Καραγεώργος-Βαμβακάς

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ (Νίκος Κουνάδης): Ξυδιάς, Μασμανίδης, Τζώρτζης, Κύβελος (46' Παπαδόπουλος), Μαθιούδης, Μίσκο (78' Κουζής), Μάμας, Πατσατζόγλου (68' Γολίδης), Γκάνιος (68' Σκαπέτης), Κατσικανταής, Παναγιωτόπουλος (46' Τσιγκόπουλος)

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Λουκάς Ρόπας): Ντάλας, Καρώνης (46' Ηλιακίδης), Καλιακούδας, Β. Λιαπίδης, Ιωαννίδης, Βακερλής, Παρασκευάς, Γ. Λιαπίδης, Χρήστου (75' Τελχάι), Σταυρογιάννης (75' Χέλμης), Υφαντής (75' Αλεξιάς), Αντωνόπουλος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35