social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Προκρίθηκε με αέρα... πρωταθλήτριας η Μικτή Αθηνών (Κ17) με το απόλυτο 6Χ6

Προκρίθηκε με αέρα... πρωταθλήτριας η Μικτή Αθηνών (Κ17) με το απόλυτο 6Χ6

Εντυπωσιακή η Μικτή Αθηνών της Κ17 του Τάσου Δημητρίου.

Το συγκρότημα του πολύπειρου και επιτυχημένου προπονητή επικράτησε με 4-1 της Μικτής ΕΠΣΑΝΑ και προκρίθηκε πρώτη και αήττητο στον όμιλο έχοντας το απόλυτο των νικών σε εξι ματς.

Οι πρωτοπόροι απέδωσαν κατά διαστήματα ελκυστικό ποδόσφαιρο γεγονός που αποτελεί και ηθική ικανοποίηση τα αθηναϊκά σωματεία που βλέπουν τα δικά τους παιδιά να διαπρέπουν. 

Πλέον αυτό που απομένει είναι να γίνει γνωστός ο επόμενος αντίπαλος για την φιλόδοξη ΜΙΚΤΗ της ΕΠΣΑ

Μόλις στο 4' ο Καρβούνης έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, με τους παίκτες του Τάσου Δημητρίου να ισοφαρίζουν σε 1-1 με τον Τσαντήλα στο 33'. 

Στο 51' ο Λυμπερόπουλος έκανε το 2-1 για τους πρωτοπόρους του ομίλου, για να έρθει ο Τζήμας στο 70' και να κάνει το 3-1. Στο 72' ο Χαραλάμπους ανέβασε το δείκτη του σκορ 4-1, με τους φιλοξενούμενους 6' πριν τη λήξη να γράφουν το τελικό 4-2 με σκόρερ τον Καρβούνη. 

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ Κ17 (Τάσος Δημητρίου) Μανατιόπουλος, Κορωναίος (62' Τσιρβούνης), Γκλέτσος, Παρασκευάς, Ντόη, Πέτρενας, Τσαντήλας, Μαθιούδης (82' Νταούτι), Λυμπερόπουλος (62' Κυργοτάσης), Νίνος (46' Τζήμας), Χαραλάμπους. 

ΕΠΣ ΕΠΣΑΝΑ Κ17 (Τάκης Μακροδημήτρης): Κορασίδης, Σακελλαρίου, Αγγελίδης, Νομικός (69' Κουραβέλας), Κούστας, Σεφέκος (46' Μαυρίδης), Ηλιάδης, Καρβούνης, Λουκάς, Γενούσης (62' Μακρής), Βασιλαρας (62' Μπαλωτής). 


Σχετικά άρθρα

Με το δεξί ξεκίνησε η Μικτή ΕΠΣ Αθηνών (Κ12) 3-0 την Κόρινθο

Μικτή Κ17 Αθήνας: Προπόνηση με VAR!

Τελικός Μικτών Κ14: Επίσημη η έδρα, η ημέρα και η ώρα του τελικού!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35