social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μικτή ΕΠΣΑ Κ14: Ήττα στον μεγάλο τελικό από την Μακεδονία Ι Υπερηφάνεια για αυτά τα παιδιά!

Μικτή ΕΠΣΑ Κ14: Ήττα στον μεγάλο τελικό από την Μακεδονία Ι Υπερηφάνεια για αυτά τα παιδιά!

Σε έναν τελικό διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο η Μικτή Κ14 της ΕΠΣ Αθηνών στάθηκε άτυχη αφού ηττήθηκε στον μεγάλο τελικό από την ΕΠΣ Μακεδονίας με 2-1 και τερμάτισε στην 2η θέση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Οι νεαροί παίκτες του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου επιβεβαίωσαν ότι αποτελούν το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου όμως βρήκαν απέναντι τους μια κάκιστη διαιτησία που δεν στάθηκε σε καμία περίπτωση στο ύψος των περιστάσεων.
Το ματς ξεκίνησε και μόλις  στο 12' έγινε η πρώτη καλή φάση του αγώνα όταν ο Μεταξάς έκανε το σουτ όμως ο Βαζιντάρης απομάκρυνε σωτήρια.
Στο 27' ο Γεωργίου με ωραία ενέργεια έσπασε τη μπάλα στο Νοητάκη που πλάσαρε άουτ, για να γίνει το 1-0 στο 31'.
Ο Γεωργίου με φοβερή ατομική ενέργεια και αφού πέρασε όποιον αντίπαλο βρέθηκε στο δρόμο του με ωραίο σουτ έκανε το 1-0.
Στο 35' ακυρωθηκε καθαρό γκολ της Μικτής Αθηνών ως οφσάιντ. Ο Ορφανός πάσαρε στον Ζούμπο και ο τελευταίος με πλασέ βρήκε δίχτυα όμως το γκολ δεν μέτρησε.
Στο 37' ο Ποντίκης δέχτηκε παρατεταμένο κράτημα απο την αρχηγό της Μακεδονίας όμως ο διαιτητής από την Θεσσαλία έκλεισε πάλι τα... μάτια του αφήνοντας τη φάση να εξελιχθεί.
Στο 38 η Μακεδονία έφτασε κοντά στο όταν ο Κυριαζής έκανε το διαγώνιο σουτ με τη μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι.
Στο 46’, σε σέντρα του Κάλφα και πάσα του Λαζαρίδη, ο Κυριαζής σούταρε εξ επαφής αλλά ο Βαζιντάρης έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ
Στο 58’ σε σέντρα του Γεωργίου, ο Νοητάκης πλάσαρε χωρίς πίεση και έδιωξε ο Νικολαΐδης, στην εξέλιξη της φάσης ο Νοητάκης τροφοδότησε τον Ποντίκη ο οποίος από τη μικρή περιοχή, μόνος, πλάσαρε άουτ. 
Στο 59’ η ΕΠΣ Μακεδονίας έφτασε στην ισοφάριση με σκόρερ τον Ευμορφίδη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία μεταξύ Στεργιαρόπουλος και Βαζιντάρη και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 65' ο Γεωργίου έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν μετά από πάσα του Νοητάκη η προσπάθεια του δεν βρήκε στόχο.
Στο 75' ο Ποντίκης έκανε τρομερή ατομική ενέργεια και βρέθηκε στο έδαφος από αντίπαλο αμυντικό ενώ ήταν σε προφανή θέση για γκολ όμως ο διαιτητής του αγώνα έδειξε μόνο κίτρινη κάρτα.
Τρία λεπτά πριν τη λήξη η ΕΠΣ Μακεδονίας πέτυχε το νικητήριο τέρμα που της χάρισε τον τίτλο. Ο Τσεκούρας επιχείρησε το γέμισμα από τον χώρο του κέντρου, ο Ευμορφίδης έκανε την ασίστ για τον Μαλλίνη, ο οποίος από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο γκολ της ΕΠΣ Μακεδονίας συμμετείχαν τρεις παίκτες, οι οποίοι είχαν περάσει ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο!

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (Στέφανος Κρεμεζής) Νικολαϊδης, Καλμπουρτζής, Παναγιωτίδης, Τελίδης, Παπαδόπουλος, Κεφατλάρι, Κυριαζής, Δεμίρης, Μεταξάς, Λαζαρίδης, Βλάχος.

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος) Βαζιντάρης, Ορφανός, Φούτρης, Αρχοντίδης (78’ Παναγής), Διαβάτης, Στεριαρόπουλος, Γεωργίου, Μαρίνος (66’ Αρμάος), Ποντίκης, Ζούμπος (50’ Γιώτης), Νοητάκης (78’ Θεοδωρόπουλος).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35