social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έσπασε τον κανόνα η Δόξα Βύρωνος και οδηγεί την κούρσα (2-0 τον Άγ. Δημήτριο)!

Έσπασε τον κανόνα η Δόξα Βύρωνος και οδηγεί την κούρσα (2-0 τον Άγ. Δημήτριο)!

Ο... κανόνας των μπαράζ στη Β' ΕΠΣΑ ήθελε τις πρώτες τρεις αγωνιστικές να ολοκληρώνονται χωρίς νικητές στις αμφίρροπες αναμετρήσεις που εξελίσσονταν.

Ο κανόνας ίσχυσε εν μέρει τη σημερινή (6/5) μέρα, αφού η Δόξα Βύρωνος τον... παραβίασε και έγινε οδηγός στην κούρσα ανόδου με προορισμό τα «σαλόνια» του αθηναϊκού ποδοσφαίρου! Μπροστά σε περίπου 500 φιλάθλους, που γέμισαν την εξέδρα του γηπέδου Εργάνης, η ομάδα του Δ. Κωνσταντόπουλου επιβλήθηκε με 2-0 του Αγ. Δημητρίου και έμεινε μόνη στην πρώτη θέση της ειδικής κατάταξης, ενόψει των δύο αγωνιστικών που απομένουν. Οι κυανόλευκοι ήταν σαφώς ανώτεροι, ήλεγξαν το παιχνίδι σε όλη τη διάρκειά του και με κορυφαίο τον Καρατσομπανάκη έφτασαν σε μία δίκαιη νίκη, απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν είχε τις απαντήσεις και, έτσι, δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Στο πρώτο ημίχρονο και όσο περνούσε η ώρα, η Δόξα πατούσε καλύτερα, φτάνοντας μάλιστα να «αγγίξει» το γκολ στο 28', όταν ο Τσακναρής αστόχησε από το ύψος της μικρής περιοχής, στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ! Δύο λεπτά μετά (30') πήρε το προβάδισμα. Ο Καρατσομπανάκης κέρδισε την μπάλα από τα αριστερά, αμέσως σέρβιρε στον κενό χώρο για τον Ζευκιλή και εκείνος με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον γκολκίπερ Μανώλη για το 1-0. Έκτοτε οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και δεν επέτρεψαν στον αντίπαλο να απειλήσει με αξιώσεις. Στο 63ο λεπτό εδραίωσαν το προβάδισμά τους χάρη σε ένα θαυμάσιο σουτ του Καρατσομπανάκη από θέση εκτός περιοχής, στο οποίο ο τερματοφύλακας της «μπάρτσα» αιφνιδιάστηκε. Στη συνέχεια, η Δόξα έκανε άψογη διαχείριση, έκλεισε τους χώρους, ενώ ήταν η ομάδα που θα μπορούσε να έχει πετύχει κι άλλο γκολ σε κάποια από τις επικίνδυνες αντεπιθέσεις της στο ανοιχτό γήπεδο. Από την άλλη, οι κυανέρυθροι προσπάθησαν στα τελευταία λεπτά να πετύχουν κάποιο γκολ για να μπουν ξανά στο παιχνίδι, όμως οι όποιες ενέργειες κυρίως από τα πλάγια δεν απέφεραν καρπούς.

Διαιτητές: Παναγιωτάρας, Τσολακίδης-Μημίδης

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Μεϊμάρογλου, Τζάρτζαλος (93' Χουχούλης), Βουτάς, Ρωμανός, Λιακόπουλος, Τσακλάνος, Χαλβατζής, Λεβέντης, Καρατσομπανάκης (81' Νικόλας), Ζευκιλής (89' Μίζιος), Τσακναρής (46' Δούκας)

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Πέτρος Καπώνης-Σπύρος Ζαμπαράς): Μανώλης, Καρκασίνας, Ρίζος, Πλάκα, Τσάκος, Λεβέντης (65' Φούφας), Αρώνης, Βλάμης, Παναγιωτόπουλος (46' Μεντί), Ερμάλ, Κούτρος (68' Γαβαλάς).

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35