social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αποχωρεί από τα Σούρμενα ο Φαμπίνιο Μασάδο

Αποχωρεί από τα Σούρμενα ο Φαμπίνιο Μασάδο

Ο Φαμπίνιο Μασάδο δεν θα μπορέσει να προσφέρε τις υπηρεσίες του στα γήπεδα της ΕΠΣΑ λόγω ορίου ηλικίας κάτι που σημαίνει ότι αυτομάτως λύνει τη συνεργασία του με τα Σούρμενα.

Μάλιστα, οι Πόντιοι προκειμένου να αποχαιρετήσουν τον σπουδαίο ποδοσφαιριστή διοργανώνουν την Τετάρτη 4/5 φιλικό προς τιμήν του στις 19.00.

Αναλυτικά

 Όλα τα ωραία φτάνουν κάποια στιγμή στο τέλος τους!
Έτσι και για εμάς στον Αθλητικό Σύλλογο Σουρμένων ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσουμε τον Machado Fabinho-Augusto, τον αγαπημένο μας Fabi, μιας και ηλικιακά δεν μπορεί να αγωνίζεται στην Α Κατηγορία της Ε.Π.Σ.Α.
Ήμασταν όλοι πολύ τυχεροί που ο Fabinho αποφάσισε να είναι η ομάδα μας ο τελευταίος σταθμός της λαμπρής ποδοσφαιρικής καριέρας του.
Σε όλο αυτό το διάστημα, που είναι μαζί μας, όλοι γνωρίσαμε εκτός από έναν καταπληκτικό ποδοσφαιριστή, έναν υπέροχο οικογενειάρχη, έναν φίλο με ήθος και αξίες που προσέφερε όχι μόνο αγωνιστικά αλλά ποικιλοτρόπως στην ομάδα μας και ιδίως στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της.
Ο Σύλλογός μας προκειμένου να τιμήσει τον Fabi, διοργανώνει φιλικό αγώνα προς τιμή του, την Τετάρτη 4 Μαίου στις 19:00.
Σας καλούμε να παραβρεθείτε προκειμένου όλες και όλοι μαζί να απολαύσουμε την τελευταία ποδοσφαιρική samba του Fabi με τα χρώματα της ομάδας μας!


Σχετικά άρθρα

Παπαζαφειρόπουλος: Στόχος των Ιλισίων 2004 είναι η άνοδος (vid)

Χαραυγιακος - Κοψαχείλα 0-1 [highlights]

Φιλική νίκη της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου απέναντι στο Παλαιο Φαληρο (3-0)

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35