social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θέμα soccerive I Αλλαγή δεδομένων και τέλος ο Γαλάνης από τον Άτταλο

Θέμα soccerive I Αλλαγή δεδομένων και τέλος ο Γαλάνης από τον Άτταλο

Αλλαγή δεδομένων προέκυψε στη συνεργασία του Άτταλου με τον Βαγγέλη Γαλάνη.

Παρά την επιτυχημένη σεζόν και την αμοιβαία εκτίμηση που υπάρχει μεταξύ των δυο πλευρών, ο προπονητής με δήλωση του θέλησε να ευχαριστήσει τον Άτταλο για τη συνεργασία και να ευχηθεί στο σύλλογο ό,τι καλύτερο.

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας από τη Νέα Φιλαδέλφεια και ενώ η ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ των δυο πλευρών είχε ανακοινωθεί στις 5/4.

Η δήλωση του κ. Γαλάνη

Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Αττάλου, τους συνεργάτες μου, και τους ποδοσφαιριστές μου για την συνεργασία που είχαμε.
Μια χρονια που ξεκίνησε με πολλές δυσκολίες που ομως καθόλη την αγωνιστική περίοδο διεκδικούσαμε την κατακτηση του πρωταθληματος που θα μας έφερνε στα μπαράζ ανόδου για την Γ εθνική.
Μετά την λήξη του πρωταθλήματος και έπειτα από συζητήσεις αποφασίσαμε να συνεχίσουμε μαζί και την νέα χρόνια με στόχο η ομάδα να παραμείνει πρωταγωνίστρια και φέτος.
Παρόλα αυτά, διάφοροι προσωπικοί κυριως λόγοι δεν θα μου επιτρέψουν να συνεχιστεί αυτή η άψογη συνεργασία μας και για την επόμενη χρόνια.
Οι σχέσεις μας παραμένουν άριστες και θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα του Αττάλου και να συνεχίσει την καλή πορεία.


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35