social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ηρακλής Περιστερίου: Διαμόρφωσε το αποτέλεσμα ο κ. Καλογερόπουλος

Ηρακλής Περιστερίου: Διαμόρφωσε το αποτέλεσμα ο κ. Καλογερόπουλος

Βράζουν στον Ηρακλή Περιστερίου με την απόφαση του διαιτητή, Καλογερόπουλου να μην καταλογήσει πέναλτι υπέρ της ομάδας τους στο 20' του αγώνα με τον ΑΟ Καλαμακίου για την 1η αγωνιστική των ειδικών αγώνων κατάταξης.

Μάλιστα, η ομάδα των δυτικών προαστίων έχοντας ως ντοκουμέντο το βίντεο του αγώνα εστίασε τη συγκεκριμένη φάση και εξέδωσε το εξής κείμενο στην επίσημη σελίδα της στο facebook.

Αναλυτικά

Το σχετικό στιγμιότυπο από την φάση με το κραυγαλέο πέναλτι που δεν μας έδωσε ο κύριος Καλογερόπουλος. Του το αφιερώνουμε να το δει μιας και στο τέλος του αγώνα μας παρέπεμψε στο βίντεο αφού ήξερε ότι ο αγώνας βιντεοσκοπείται. Του το αφιερώνουμε λοιπόν του κυρίου Καλογεροπούλου ο οποίος ως συνήθως εριστικός και με στυλ χιλίων καρδιναλίων διαμόρφωσε σήμερα το αποτέλεσμα του αγώνα. Αφού εκτός του πέναλτι έπρεπε να δοθεί και κόκκινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή του Καλαμακίου και η ομάδα μας θα είχε περίπου μιας ώρας παιχνίδι με παίκτη παραπάνω. Δηλώνουμε η αγάπη μας στον αθλητισμό και το ότι ασχολούμαστε μόνο με το ποδόσφαιρο δεν είναι αδυναμία αλλά είναι επιλογή. Όμως από δω και πέρα θα διαφυλάξουμε τα συμφέροντα της ομάδας μας και τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών μας με κάθε τρόπο.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35