social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μαντζούνης: Δεν μπορεί κανείς να μας υποτιμήσει

Μαντζούνης: Δεν μπορεί κανείς να μας υποτιμήσει

Το θετικό ξεκίνημα στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ και η συγκομιδή των 4 βαθμών στις δύο πρώτες αγωνιστικές έχει τονώσει ακόμη περισσότερο την αυτοπεποίθηση στις τάξεις του Αγίου Δημητρίου.

Οι κυανέρυθροι βρίσκονται στην κορύφωση της προετοιμασίας τους για το αυριανό (23/9) παιχνίδι στον Χολαργό, με τον Αλέξη Μαντζούνη να αναγνωρίζει τις δυσκολίες της συνάντησης αλλά και να έχει πλήρη επίγνωση των δυνατοτήτων της δικής του ομάδας. Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο που παραχώρησε στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το Soccerlive μαζί του.

«Παίζουμε με μία ομάδα από τις πιο καλές στην Αθήνα και μόνιμα διεκδικήτρια της πρώτης θέσης. Έχει την εμπειρία της κατηγορίας, έχει πολύ καλούς παίκτες και το έδειξε και με το διπλό στον Ήφαιστο. Όμως, κι εμείς έχουμς πολύ βαριά φανέλα, έχουμε μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα και παρότι είναι ακόμα αρχή του πρωταθλήματος, έχουμε παρουσιάσει πολύ καλή εικόνα. Νομίζω ότι δεν μπορεί κανένας να μας υποτιμήσει» σχολίασε χαρακτηριστικά ο έμπειρος προπονητής και πρόσθεσε: «Θεωρώ πως είναι ένα από τα παιχνίδια που περιμένει ο φίλαθλος του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου για να παρακολουθήσει. Εύχομαι να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και στο τέλος, ο πιο τυχερός, ο πιο ικανός και ο πιο έξυπνος ας κερδίσει».

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35