social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Απολογισμός του Θανάση Τιτόνη για τον Ορφέα Αιγάλεω

Απολογισμός του Θανάση Τιτόνη για τον Ορφέα Αιγάλεω

Μέσω δήλωσης ο πρόεδρος του Ορφέα Αιγάλεω, ο κ. Τιτόνης Θανάσης, έκανε τον απολογισμό για τη χρονιά που πέρασε, κάνοντας αναφορά και στις δυσκολίες του συλλόγου (γηπεδικό) ενώ ευχαρίστησε και τους συνεργάτες του που στάθηκαν στο πλάι του.

Παράλληλα υπογράμμισε ότι τους επόμενους τέσσερις μήνες η ομάδα θα προσπαθήσει να αλλάξει επίπεδο

 Μια χρονιά δύσκολη για την ομάδα μας, η οποία ξεκίνησε δυναμικά την πορεία της στη Β΄ ΕΠΣΑ με αξιοπρέπεια και σεβασμό όπως αρμόζει για το όνομα της και την ιστορία της.
Θέλαμε να επαναφέρουμε τον ΟΡΦΕΑ στην επικαιρότητα και πιστεύω πως φέτος τα καταφέραμε, παρόλο που δε μπορέσαμε να εκπληρώσουμε το στόχο μας.
Νομίζω πως κάναμε αρκετά λάθη την προηγούμενη σεζόν, τα οποία είμαστε πρόθυμοι να διορθώσουμε. Πρέπει να γίνουν σημαντικές αλλαγές σε όλους τους τομείς του Συλλόγου για να μη πάει στράφι η προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία 3 χρόνια από τη διοίκηση μας, για την επιστροφή του ΟΡΦΕΑ στη μεγάλη κατηγορία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Με σωστή φιλοσοφία, αγάπη για το Σύλλογο και πολλά έργα θα προχωρήσουμε και θα ξανακάνουμε ταμείο στο τέλος.
Όλη η Διοίκηση του ΟΡΦΕΑ απαρτίζεται από ανθρώπους που αγαπούν και σέβονται το Σύλλογο. Ανθρώπους που σχηματίζουν μια οικογένεια και πορεύονται μαζί για το μέλλον των παιδιών μας και το καλό της πόλης μας. Συγκεκριμένα δε θα μπορούσα να μην αναφέρω τα ονόματα των συνεργατών μου κ. Καραγιάννη Νίκο ( Α΄ Αντιπρόεδρος ) κ. Μάμαλη Σπύρο ( Β΄ Αντιπρόεδρος ) κ. Τιτόνη Γιώργο και κ. Παπανικόλα Νίκο ( Ισχυρά μέλη ) κ. Τζουρά Στέλλα - κ. Γκαβέλλα Αγγελική – κ. Γιαννόπουλο Γιώργο – κ. Καραγιάννη Γιώργο και κ. Ψύδη Γιώργο ( μέλη ) και κ. Μαλκοπούλου Θεοδοσία ( Υπεύθυνη Marketing ) Ενώ θα υπάρξουν και άλλες διοικητικές προσθήκες που θα κάνουν τον ΟΡΦΕΑ ακόμα πιο δυνατό.
Να σταθώ όμως και στις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε με το πλέον ακατάλληλο γήπεδο μας (ΔΑΚ ΑΙΓΑΛΕΩ) και να τονίσω μάλιστα ότι για την επόμενη σεζόν κρίνεται αμφίβολο αν μπορούν να διεξαχθούν αγώνες ποδοσφαίρου γιατί ο χλοοτάπητας έχει καταστραφεί ολοσχερώς και αν δεν αποκατασταθεί άμεσα είναι επικίνδυνο για τους ποδοσφαιριστές μας. Εμείς σαν Διοίκηση θα προχωρήσουμε σε ενέργειες και παραστάσεις προς τον Δήμο μας, την περιφέρεια και όπου αλλού χρειαστεί για την γρήγορη αποκατάσταση του χλοοτάπητα, γιατί πάνω από όλα μας ενδιαφέρει η ασφάλεια και η υγεία των αθλητών μας.
Κλείνοντας, ευελπιστώ τους επόμενους 4 μήνες να επιδείξουμε σημαντικό έργο για ένα ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΟΡΦΕΑ !!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35