social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ακάθεκτη η Λαύρα Αργυρούπολης, «καθάρισε» και με τον ΑΟ Καλαμακίου (2-0)

Ακάθεκτη η Λαύρα Αργυρούπολης, «καθάρισε» και με τον ΑΟ Καλαμακίου (2-0)

Την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της πανηγύρισε σήμερα (9/12) το απόγευμα η Λαύρα Αργυρούπολης και παρέμεινε «συνοδηγός» της κούρσας στον 3ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ, παρέα με τον Αττικό!

Η ομάδα του Γ. Χατζηράπτη λύγισε με 2-0 τον ΑΟ Καλαμακίου, έχοντας μία μεστή παρουσία στον αγωνιστικό χώρο και μετουσιώνοντας την υπεροχή της στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 50ο λεπτό ο Ηλιόπουλος αξιοποίησε κάθετη πάσα του Γκόρι και με αριστερό πλασέ από διαγώνια θέση άνοιξε το σκορ (1-0), ενώ στο 61' ο Καρκάνης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Φωτουλάκη διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Διαιτητές: Καπίρης, Μπαζακούλας-Στεφανοπούλου

ΛΑΥΡΑ ΑΡΓ. (Γιάννης Χατζηράπτης): Καλαμάρας, Φωτουλάκης (90' Ζαρίκος), Μυλωνίδης, Τσαπατσάρης, Ασωνίτης, Λιάππας (46' Καρκάνης), Μαυρόπουλος (68' Κοκοβίδης), Γκόρι, Αλεξίου (69' Γκράνας), Ηλιόπουλος (90' Ζαρμακούπης), Πολυμερόπουλος

ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ (Γιάννης Καραΐνδρος): Τουρναβίτης, Λεΐσος, Γαλιατσάτος (63' Τσαγκαλιάνος), Ζαφειρίου, Ελευθεριάδης, Α. Μπιζιργιάννης (63' Καλογερόπουλος), Μπουζιούρης (63' Σούμας), Λάιος, Παπαδημητρόπουλος, Γιανναράκος, Κάλλος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35