social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με επιτυχία ο χορός στον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης – Τιμήθηκε ο Γιώργος Ζουρίδης

Με επιτυχία ο χορός στον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης – Τιμήθηκε ο Γιώργος Ζουρίδης

Ένα γλέντι εφάμιλλο της ιστορικής επιτυχίας της ανόδου στην Α' ΕΠΣΑ διοργάνωσε ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης το μεσημέρι της Κυριακής (15/5) στο Κρητικό κέντρο «ΧΟΧΛΙΟΣ».

 

Όπως αναφέρει η ενημέρωση του συλλόγου, «η αίθουσα του καταστήματος ήταν κατάμεστη από 300 ατομα, με τον Βαγγέλη Κονιτόπουλο και την ορχήστρα του, να διασκέδαζουν τους παρευρισκόμενους και απογείωσαν το κέφι, ενώ το εξαιρετικό φαγητό και το άψογο σέρβις έκαναν ακόμη καλύτερο το κλίμα. Το 'παρών' έδωσαν ο Δήμαρχος Στράτος Σαραούδας, ο αντιδήμαρχος Στέλιος Σαριδάκης, η πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Δήμητρα Σκοπελίτη, η αντιδήμαρχος Αθλητισμού Χριστίνα Αντωνοπούλου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Βασίλης Καραβάκος, Δημήτρης Τσίκνας, Νίκος Ζυγούνας, καθώς και ο παλαίμαχος διεθνής διαιτητής Βαγγέλης Γιαννακουδάκης».

Κατά τη διάρκεια του χορό, τιμήθηκε για την προσφορά του στη δημοσιογραφία και το αθηναϊκό ποδόσφαιρο ο Γιώργος Ζουρίδης, ο οποίος επί σειρά δεκαετίων βρισκόταν -και συνεχίζει να βρίσκεται- στα γήπεδα και στο ρεπορτάζ. Την πλακέτα στον Γ. Ζουρίδη έδωσε ο Δήμαρχος Στράτος Σαραούδας. Ο πρόεδρος της ομάδας, Αντώνης Αντωνίου, και το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο θέλησαν να ευχαριστήσουν «θερμά όλους όσοι ήρθαν να διασκεδάσουν μαζί μας και να στηρίξουν τον σύλλογο, δείχνοντας για ακόμη μια φορά τη μεγάλη δυναμική του».

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35