social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βλάχος: Μας κάνει να αισιοδοξούμε ότι τα παιδιά έχουν πνεύμα μαχητή

Βλάχος: Μας κάνει να αισιοδοξούμε ότι τα παιδιά έχουν πνεύμα μαχητή

Μετά την αναμέτρηση με την Αγία Ελεούσα και την ήττα στο γήπεδο των Ριμινίτικων, ο Απόλλων Χαλανδρίου επιστρέφει στην έδρα του για να υποδεχθεί το Σάββατο (14/10) για την 6η αγωνιστική τα Μελίσσια.

Μιλώντας στο Soccerlive ο Χρήστος Βλάχος εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ και εξήγησε τον λόγο, ενώ αναφέρθηκε στα κομμάτια που δουλεύει η ομάδα του για να μπει και στον δρόμο των νικηφόρων αποτελεσμάτων.

«Πρόκειται για ένα ακόμα παιχνίδι Πρωταθλήματος, το οποίο το βλέπουμε με τον ίδιο τρόπο. Χαιρόμαστε γιατί ήδη παρατηρούμε ότι αγωνιστική με την αγωνιστική η ομάδα έχει βελτίωση και αυτό είναι κάτι που μας κάνει να αισιοδοξούμε. Αυτό που μας λείπει και το οποίο βέβαια είναι πολύ σημαντικό στο ποδόσφαιρο, είναι το αποτέλεσμα. Για να γίνει αυτό, έχουμε τονίσει πως πρέπει να αποφύγουμε τα 'μεγάλα λάθη' και να βελτιωθούμε στη φάση της δημιουργίας στο επιθετικό τρίτο. Εκεί είναι που δουλεύουμε και περισσότερο, έχοντας δώσει ιδιαίτερη έμφαση» σχολίασε αρχικά και συνέχισε: «Αυτό που μας κάνει εμάς να αισιοδοξούμε περισσότερο για τη συνέχεια, είναι ότι τα παιδιά δεν τα παρατάνε. Αντιθέτως, κάθε Δευτέρα έρχονται για να βελτιωθούν και να γίνουμε καλύτεροι. Αυτό δείχνει τη νοοτροπία του μαχητή που έχουν, παρότι χάνουμε».

Αναφορικά με τον προσεχή αντίπαλο της ομάδας του, σημείωσε: «Τα Μελίσσια είναι μία ομάδα που έρχεται από ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και που έχει πολύ καλούς παίκτες στο ρόστερ. Πλέον έχουμε μία πλήρη εικόνα των ομάδων, οπότε γωρίζουμε πολύ καλύτερα τα δυνατά και αδύνατα σημεία κάθε αντιπάλου. Ευελπιστούμε ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

Στον επίλογό του ο τεχνικός των κυανόλευκων τόνισε: «Επειδή τα σημαντικά είναι άλλα, εύχομαι περαστικά στον ποδοσφαιριστή του Άγ. Ιερόθεου που είχε αυτό τον άσχημο τραυματισμό στο πρόσφατο παιχνίδι της ομάδας του. Μακάρι να μην ξαναδούμε άλλον τραυματισμό στα γήπεδα».

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35