social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αμπελόκηποι: Συνεχίζουν με Τσορμπατζόγλου Ι Ξεκινάει ο σχεδιασμός

Αμπελόκηποι: Συνεχίζουν με Τσορμπατζόγλου Ι Ξεκινάει ο σχεδιασμός

Τα πλάνα τους για τη νέα χρονιά σχεδιάζουν οι άνθρωποι των Αμπελόκηπων μετά την εντυπωσιακή σεζόν που πραγματοποίησαν οι πράσινοι φέτος στον 3ο όμιλο της Γ' ΕΠΣΑ. Η πρώτη θέση στα μπαράζ κατάταξης ήταν απλά η επιβεβαίωση ότι η ομάδα του κέντρου αποτελούσε ένα από τα καλύτερα σύνολα στην κατηγορία.

Μεγάλο ρόλο στην κατάκτηση της ανόδου έπαιξε η παρουσία του προπονητή, Πάνου Τσορμπατζόγλου.

Ο νεαρός τεχνικός με την διάθεση, τη φιλοσοφία και την πειθώ που είχε προς το ποδοσφαιρικό τμήμα φρόντισε να δημιουργήσει μια ικανή ομάδα που έπαιξε ελκυστικό ποδόσφαιρο και το ίδιο θα επιδιώξει να κάνει και τη σεζόν 2022-2023 καθώς θα βρίσκεται στο τιμόνι του συλλόγου.

Μαλιστα, ο ίδιος έχει αναλάβει να "τρέξει" το σχεδιασμό της ομάδας, γυμνάζοντας ακόμη και αυτή την περίοδο τους ποδοσφαιριστές του, σαφώς και σε πιο χαλαρούς ρυθμούς.

Τις επόμενες ημέρες θα μπει μια παύση στις προπονήσεις αφού έχει οριστεί η έναρξη της προετοιμασίας για τις 16 Αυγούστου. Όσον αφορά τις εισηγήσεις που εχει κάνει ο Τσορμπατζόγλου στην διοίκηση, πρωταρχικό μέλημα του είναι να μείνουν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ και να γίνουν 3-4 μεταγραφές ουσίας και σε θέσεις που έχει παρουσιαστεί έλλειψη. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35