social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επιστροφή Μπίμπιζα στο Καματερό

Επιστροφή Μπίμπιζα στο Καματερό

Ο Γιάννης Μπίμπιζας, που αγωνίστηκε όλα αυτά τα χρόνια ως αξιόπιστος κεντρικός αμυντικός, επιστρέφει με μεγάλη χαρά στην αγαπημένη του ομάδα, τον ΠΑΟ Καματερού. Με το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο χέρι, ο Γιάννης Μπίμπιζας αποτέλεσε πάντα στήριγμα και σημείο αναφοράς για την ομάδα του, ενώ κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις με τις ικανότητές του και την προσήλωσή του στο γήπεδο.

Οι δύο προηγούμενες σεζόν τον βρήκαν στις τάξεις της Ανθούπολης, όπου κέρδισε επίσης τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του και τον αγώνα που έδειξε κάθε φορά στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο, η πρόταση της συντρόφου του, Ελένης Παζαΐτη, να επιστρέψει στην ομάδα της καρδιάς του, αποτέλεσε κινητήρια δύναμη για την επιστροφή του στον ΠΑΟ Καματερού.

Η 1η Ιουλίου θα παραμείνει αξέχαστη για τον Γιάννη Μπίμπιζα, καθώς παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, την Ελένη Παζαΐτη, σε μια συγκινητική τελετή στον Άγιο Δημήτριο Κερατέας. Η διοίκηση του εύχεται υγεία, ευτυχία και οτι το καλύτερο στην προσωπική τους ζωή.

Η επιστροφή του Γιάννη Μπίμπιζα στην ομάδα ενισχύει την αποφασιστικότητα και τη φιλοδοξία του ΠΑΟ Καματερού να επιτύχει μεγάλα πράγματα στην επερχόμενη σεζόν. Ο αγαπημένος αρχηγός είναι έτοιμος να δώσει τον καλύτερο εαυτό του στο γήπεδο, εμπνευσμένος από την αγάπη και τη στήριξη που δέχεται από το φίλαθλο κόσμο της ομάδας. Σίγουρα αποτελεί ενα σημαντικό εργαλείο στα πλάνα του Μιχάλη Κάτσικα.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35