social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κουτσούκης: Η αρχή έγινε, έχει και συνέχεια!

Κουτσούκης: Η αρχή έγινε, έχει και συνέχεια!

Ο Αττικός μπήκε με το δεξί στους ειδικούς αγώνες μπαράζ αφού με τη νίκη του κόντρα στην ΑΕ Ιλίου ωστόσο άπαντες διατηρούν χαμηλούς τόνους.

Με πρωτεργάτες τη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και εν συνεχεία τους ποδοσφαιριστές οι πράσινοι βήμα-βήμα πετυχαίνουν έναν-έναν στόχο που θα τους φέρει στην Β' ΕΠΣΑ.

Ένας από τους ανθρώπους της διοίκησης που τρέχουν καθημερινά προκειμένου ο Αττικός να λειτουργεί καθώς πρέπει είναι ο Άρης Κουτσούκης.

Ο γνωστός διοικητικός παράγοντας μίλησε στο soccerlive.gr για την προσπάθεια και την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας λέγοντας: "Πιστεύω ότι η πορεία μας είναι πετυχημένη. Είμαστε αήττητοι και μέσα στους τρεις στόχους που θέσαμε στην αρχή της χρονιάς (Άνοδος, πρωτάθλημα και Αήττητο)".

Όσον αφορά τα προσεχή ματς ο κ. Κουτσούκης δήλωσε: "Όλα τα ματς τα αντιμετωπίζουμε το ίδιο. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια καθώς ο κάθε αντίπαλος διαθέτει αξιόλογο σύνολο σε αυτό το σημείο που βρισκόμαστε". Για τον αγώνα που ακολουθεί με τον Τριφυλλιακό υποστήριξε: "Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με μια δυνατή ομάδα όπου κατά την γνώμη μου παίζει το τελευταίο της χαρτί. Θεωρώ ότι ήταν αναμενόμενο να είμαστε πρώτοι. Δεν ξέρω εάν υπάρχει άλλη ομάδα στην Γ κατηγορία που διαθέτει παίκτες και ροστερ σαν το δικό μας. Ένα είναι σίγουρο όμως: Οτι ο στόχος μας είναι το αήττητο. Το μυστικό της επιτυχίας είναι η φιλία μεταξύ μας. Δεν υπάρχουν τίτλοι μεταξύ μας αλλά πρέπει να αναφερθώ στον Κύριο Αθανασοπουλο που είναι ο πρωτεργάτης για όλη την ομάδα: Ακαδημίες, παιδικό, εφηβικό πρόκριση στην επόμενη φάση των ισχυρών και όλα αυτά σε λιγότερο από 5 μήνες. Η ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ, ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑΑ"


Σχετικά άρθρα

Βασίλης Βόγλης: Μπράβο σε όλους

Κορυφή ο Απόλλων Χαλανδρίου με αγχωτική νίκη (1-0 τον Κολωνό)

«Ανάσανε» ο Νεοπεντελικός με «διπλό» στον Υμηττό (0-2)

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35