social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κοντά στην επιστροφή της στην φυσική της έδρα η Επισκοπή – Με αρκετές επιστροφές αλλά και απουσίες

Κοντά στην επιστροφή της στην φυσική της έδρα η Επισκοπή – Με αρκετές επιστροφές αλλά και απουσίες

Η Επισκοπή, ετοιμάζεται να επιστρέψει στην φυσικά της έδρα «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» για την τελική ευθεία της σεζόν.

Το γήπεδο είναι απόλυτα έτοιμο για χρήση, με την Επισκοπή μάλιστα να έχει στείλει το σχετικά αίτημα στην ΕΠΟ για να μπορεί να το χρησιμοποιεί.

Μάλιστα, η σημερινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε εκεί, με τον Γιώργο Κόλτζο να έχει στη διάθεση του τους Ανδριάννη, Χουρδάκη από τους τραυματισμούς τους, ο Οργκίτο Μέτα που εξέτισε την ποινή τιμωρίας του αλλά και ο Κάμερον Σάουλ που ξεπέρασε κάποια ζητήματα με τη βίζα του.

 

Αντίθετα, εκτός θα μείνει ο Κεφαλάς, που συμπλήρωσε κάρτες, αλλά και ο Τζωρτζινάκης, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Θυμίζουμε πως η Επισκοπή υποδέχεται την Κυριακή τον Άρη Πετρούπολης.

Η σχετική ενημέρωση: «Πολύ κοντά στο να επιστρέψει για τους τελευταίους αγώνες (με Άρη Πετρούπολης, ΑΟΑΝ, Φωστήρα και Πανιώνιο) της τρέχουσας σεζον στη φυσική της έδρα, στο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης” βρίσκεται η ομάδα μας.

Το σχετικό αίτημα έχει αποσταλλεί στην ΕΠΟ και απομένει μονάχα το έγγραφο έγκρισης για χρήση.

 

Το γήπεδό της ομάδας μας είναι ποδοσφαιρικό, ένα πανέμορφο γήπεδο στο κέντρο της κοινότητας με χωρητικότητα 920 θέσεων όπου ευελπιστούμε να βοηθήσει ο κόσμος προκειμένου το σωματείο μας να επιτύχει τον στόχο της παραμονής.

Εκεί άλλωστε έκανε τη σημερινή προπόνηση ο προπονητής μας, Γιώργος Κόλτζος. Μάλιστα με χαρά βλέπει από την Τρίτη (19/3) να έχουν επιστρέψει οι, Ανδριάννης, Χουρδάκης από τους τραυματισμούς τους, ο Οργκίτο Μέτα που εξέτισε την ποινή τιμωρίας του αλλά και ο Κάμερον Σάουλ που ξεπέρασε κάποια ζητήματα με τη βίζα του.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Αντιθέτως, ο 47ρονος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον Θέμη Κεφαλά που έχει κάρτες αλλά και στον Στέλιο Τζωρτζινάκη που έχει υποστεί ρωγμώδες κάταγμα στην ποδοκνημική.

Τέλος αμφίβολος είναι ο Κώστας Κουκούλης που ταλαιπωρείται από μία διάταση στον αριστερό δικέφαλο».


Σχετικά άρθρα

Πανιώνιος Καισαριανής: Αποχαιρετούν οι Ζησόπουλος-Μαστρογιάννης Ι Συγχαίρει ΓΣ Καισαριανής και Αγ. Θ

Απογοήτευση στην πρώτη συνέλευση του Άρη Σκάλας-14/7 η επαναληπτική

Φιλικό με Καραβά για την Ηλιούπολη

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35