social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θρίαμβος Χαϊδαρίου: «Άλμα» στην πρώτη ομάδα ο νεαρός Γεωργάρας

Θρίαμβος Χαϊδαρίου: «Άλμα» στην πρώτη ομάδα ο νεαρός Γεωργάρας

Την ευκαιρία να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ με τη φανέλα του Θρίαμβου Χαϊδαρίου θα έχει την ερχόμενη σεζόν ο νεαρός Κυριάκος Γεωργάρας.

Ο 16χρονος ακραίος μέσος δέχθηκε τη σχετική τη σχετική πρόσκληση από τη διοίκηση έπειτα από εισήγηση του προπονητή Δημήτρη Τζαβέλα, με το ενημερωτικό δελτίο Τύπου να υπογραμμίζει πως θα ακολουθήσουν κι άλλοι νεαροί ποδοσφαιριστές στα βήματά του. Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει: «Καλωσορίζουμε τον Κυριάκο στην αντρική ομάδα. Ο Κυριάκος προέρχεται από τις ακαδημίες μας στις οποίες ξεχώρισε από νωρίς για το ταλέντο, την ταχύτητα και την ομαδικότητα στο παιχνίδι του. 

Ο Δημήτρης Τζαβέλας παρακολουθεί, αξιολογεί και δίνει ευκαιρίες στα νέα παιδιά, γεγονός που ανταποκρίνεται και στην φιλοσοφία του Θριάμβου. Σκοπός μας είναι να ενταχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι αθλητές από τις ακαδημίες μας στην πρώτη ομάδα, όπου με τη βοήθεια των εμπειρότερων σταδιακά να αποκτήσουν παραστάσεις. Το παράδειγμα του Κυριάκου θα ακολουθήσουν και άλλα παιδιά. Όλοι μαζί, προπονητές, διοίκηση και γονείς, προσηλωμένοι απόλυτα στον κυριότερο στόχο των ακαδημιών, θα συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε αυτά τα παιδιά να μην απομακρυνθούν από τον αθλητισμό και να φτάσουν όσο το δυνατόν ψηλότερα.

 Κυριάκο, καλή επιτυχία και ταχεία προσαρμογή στην πρώτη ομάδα του Θριάμβου. Το μέλλον σου ανήκει».

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35