social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ξεκινάει σήμερα (1/8) το Χαϊδάρι

Ξεκινάει σήμερα (1/8) το Χαϊδάρι

Με αισιοδοξία ξεκινάει σήμερα την προετοιμασία του το Χαϊδάρι.

Τέρμα το διάλειμμα, κεφάλια μέσα στην ομάδα του Χαϊδαρίου που ξεκινάει την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά. 

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας , θα συγκεντρωθούν σήμερα στις7:15μ.μ για πρώτη φορά στο Γήπεδο Τ. Χαραλαμπίδης με σκοπό να πραγματοποιήσουν την πρώτη προπόνηση της χρονιάς. Κύριο ζητούμενο στους στόχους που έχουν τεθεί από τους ιθύνοντες του τμήματος, είναι η ομάδα να είναι ανταγωνιστική και στο τέλος της αγωνιστικής χρονιάς να γιορταστούν τα 85α γενέθλια του ιστορικού σωματείου με μια ανάλογη επιτυχία 

Στην διάθεση του Γιάννη Χλωρου και του επιτελείου του θα είναι ο Βασικός κορμός της περσινής ομάδας που πρωταγωνίστησε και ανανέωσαν με τον σύλλογο

Ζιζηλας ,Μίχος , Τσιουλος , Αποστολόπουλος , Καμπερης , Παληγεωργος Αντωνόπουλος, Καλογεροπουλος,

Τέλος αποτελεί απόλυτη πεποίθηση ότι οι μικροί που έγιναν βασικές επιλογές και πολύτιμα μέλη της αντρικής ομάδας και σίγουρα θα αποτελέσουν βασικά γρανάζια της ομάδας τη νέα χρονιά . Οι Γιαννακόπουλος , Τζωρτζινης , Ζαχαριου , Λεοτσινης, Λαγός, Γκρεμπι και Μονεμβασίτης .

Το παρών θα δώσουν και τα νέα αποκτήματα του συλλόγου Καββαδίας , Καλαματιανός  

Από τους ανθρώπους της διοίκησης έγινε γνωστό ότι σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθεί και το ροστερ της ομάδας με λίγες προσθήκες σε θέσεις που το τεχνικό επιτελείο έχει κρίνει ότι χρειάζεται.

Το θέμα των μεταγραφών χειρίζονται οι Γρηγόρης Σπηλιος και Τακης Σπίνουλας όπου σε συννενόηση με τον προπονητή, Γιάννη Χλωρο θα κάνουν ότι καλύτερο περνάει από το χέρι τους.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35