social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κουνάδης: Ανταγωνιστικοί ακόμη και σε επίπεδο πρωταθλητισμού!

Κουνάδης: Ανταγωνιστικοί ακόμη και σε επίπεδο πρωταθλητισμού!

Η εβδομάδα που διανύουμε, βρήκε την οικογένεια της Αγίας Ελεούσας να επιστρέφει στις επάλξεις και να πιάνει δουλειά ενόψει της συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ, σε ένα καλοκαίρι που την βρίσκει να έχει ενισχυθεί σημαντικά και να δημιουργεί υψηλές προσδοκίες.

Τη Δευτέρα, στην πρώτη συγκέντρωση, έγινε πλήρης ιατρικός έλεγχος και μία ενημέρωση προς τους ποδοσφαιριστές για τον τρόπο με τον οποίο θα κυλήσει η προετοιμασία, ενώ την επομένη πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση στα Ριμινίτικα υπό την καθοδήγηση του Νίκου Κουνάδη, αλλά και των δύο συνεργατών του, του προπονητή φυσικής κατάστασης Παναγιώτη Γάλλου, όπως και του προπονητή τερματοφυλάκων Κώστα Δράμπαλη. Με την ευκαιρία της έναρξης των υποχρεώσεων, ο νεαρός προπονητής μίλησε στο Soccerlive, σημειώνοντας ότι η ομάδα του θα επιδιώξει να φανεί ανταγωνιστική ακόμη και σε επίπεδο πρωταθλητισμού. «Θέλουμε να παίξουμε σύγχρονο ποδόσφαιρο, το οποίο θα επιθυμεί ο κόσμος να έρχεται στο γήπεδο και να παρακολουθεί. Στόχος μας είναι να πλασαριστούμε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και να είμαστε ανταγωνιστικοί, ακόμα και σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Αυτή η αισιοδοξία πηγάζει από το γεγονός ότι ο βασικός κορμός της ομάδας έχει παραμείνει και ταυτοχρόνως έχουμε ενισχυθεί με ποιοτικούς και φιλόδοξους ποδοσφαιριστές» σχολίασε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των κυανόλευκων, για να προσθέσει σχετικά με το... σήμερα: «Είμαι ευχαριστημένος από τη διάθεση και τον βαθμό ετοιμότητας που έχουν δείξει οι ποδοσφαιριστές για τη δεδομένη χρονική στιγμή».

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως υπογράμμισε ο Ν. Κουνάδης, το ρόστερ έχει συμπληρωθεί κατά 95%, αφήνοντας ανοιχτή την πιθανότητα να γίνει μία προσθήκη ακόμα.

 


Σχετικά άρθρα

Σαπαλίδης: Έχουμε αφήσει κάτι στη μέση από πέρυσι [vid]

Συγκλoνίζει ο νεαρός Χατζηροδίτης - «Στην Αγ. Ελεούσα αγαπάω ξανά το ποδόσφαιρο όπως όταν ήμουν παιδ

Θέμα soccerlive I Ο Σταυριανάκος φέρνει στο Παλαιο Φάληρο τον Γαλάνη για την άκρη του πάγκου!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35