social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μαντζούνης: Θα κάνουμε τα πάντα για να ανεβάσουμε τον Ηλυσιακό!

Μαντζούνης: Θα κάνουμε τα πάντα για να ανεβάσουμε τον Ηλυσιακό!

Η στιγμή φαντάζει ιδανική για τον Ηλυσιακό: προέρχεται από πολύ καλή σεζόν, δεν διεκδίκησε άνοδο όχι γιατί απέτυχε, αλλά επειδή έπεσε πάνω σε «αχτύπητο» αντίπαλο, διαθέτει ένα έτοιμο και συνάμα ενισχυμένο ρόστερ, εμφανίζεται συσπειρωμένος σε διοίκηση και εξέδρα.

Μένει να φανεί αν θα μπορέσει να υλοποιήσει τον μεγάλο του στόχο, που δεν είναι άλλος από την επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες. Απολαμβάνοντας της απόλυτης εμπιστοσύνης από πλευράς ιθυνόντων, ο Ανδρέας Μαντζούνης είναι ο άνθρωπος που έχει αναλάβει να παρουσιάσει την ομάδα που θα κάνει πραγματικότητα τα κιτρινόμαυρα όνειρα!

Καθώς διανύουμε τις πρώτες ημέρες προετοιμασίας, ο έμπειρος προπονητής μοιράστηκε με το Soccerlive σκέψεις για την ευθύνη, συναισθήματα για την εμπιστοσύνη και... δεσμεύσεις για την ομάδα που θα παρακολουθήσει ο φίλαθλος κόσμος του Ζωγράφου στο προσεχές πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ. «Δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια. Πιστευω ότι στη ζωή η δουλειά του καθενός είναι αυτή που μπορεί να μιλήσει. Τα πολλά λόγια και τα μεγάλα στο ποδόσφαιρο δεν ισχύουν, μόνο οι πράξεις μετράνε. Εκείνο που μπορώ, όμως, να υποσχεθώ στους φιλάθλους, είναι ότι θα κάνουμε τα πάντα για να καταφέρουμε τον στόχο που είχαμε από πέρσι. Θα δίνουμε κάθε Κυριακή και την τελευταία μας ικμάδα μέσα στο γήπεδο. Σίγουρα ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα, όμως θα πρέπει να ξέρουμε ότι δεν παίζουμε μόνοι μας. Όλοι εμείς που απαρτίζουμε το staff της ομάδας, θα κάνουμε τα πάντα ώστε να ανεβάσουμε τον Ηλυσιακό στις κατηγορίες που του ταιριάζει και του αρμόζει να βρίσκεται» σημείωσε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός, για να προσθέσει σχετικά με τα βήματα που έχουν γίνει μέχρι στιγμής: «Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, οι παίκτες δείχνουν μεγάλη διάθεση. Μάλιστα, είναι όλοι στις προπονήσεις, αφού μπήκε και ο Τόλιας (σ.σ. είχε περάσει κορονοϊό). Αν μας παρουσιαστεί κάτι πολύ σπουδαίο και δούμε ότι κάτι μας λείπει στην πορεία, θα κοιτάξουμε να επανδρώσουμε την ομάδα με μία-δύο προσθήκες ακόμα. Σε αυτό το σημείο, θέλω να πω ένα μεγάλο 'ευχαριστώ' στη διοίκηση για όλα αυτά που μας παρέχει και που δεν μας λείπει τίποτα. Είναι πολύ τιμητικό για μένα που όποιους ποδοσφαιριστές υπέδειξα, έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και τους απέκτησαν».

Στον επίλογό του, ο Α. Μαντζούνης υπογράμμισε: «Εύχομαι σε όλο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και σε όλες τις ομάδες, να έχουμε την υγεία μας. Είναι το σημαντικότερο απ' όλα και πολλές φορές το ξεχνάμε. Όλα τα άλλα έπονται».

Να σημειωθεί ότι στο πλευρό του βρίσκονται ο γυμναστής Άγγελος Μπάσιος και ο προπονητής τερματοφυλάκων Τάσος Δημουλιάς, ενώ το πρώτο φιλικό είναι προγραμματισμένο για τις 20 Αυγούστου με αντίπαλο τον Παλληνιακό στο δημοτικό στάδιο Ζωγράφου.

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35