social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μηλιάς: Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά, στόχος μας η σωτηρία

Μηλιάς: Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά, στόχος μας η σωτηρία

Την ικανοποίησή του για την πορεία της προετοιμασίας και τη διάθεση που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές του εξέφρασε ο Ανδρέας Μηλιάς, ενόψει της συμμετοχής των κυανέρυθρων στο νέο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ.

Στην επικοινωνία που είχε το Soccerlive, o προπονητής του Βύρωνα σημείωσε πως είναι ευχαριστημένος από το ρόστερ, προσθέτοντας πως με δουλειά η ομάδα του θα πετύχει τον στόχο της, που δεν είναι άλλος από τη σωτηρία. «Η προετοιμασία πάει μια χαρά! Όλα τα παιδιά είναι εκεί, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, είμαι ευχαριστημένος» σχολίασε αρχικά και πρόσθεσε: «Έχουμε πάει πολύ καλά και στα φιλικά, στα οποία δείχνουμε διάθεση και ζήλο. Στόχος μας είναι η σωτήρια σε ένα πρωτάθλημα που θα είναι πολύ δύσκολο. Έτσι ξεκινήσαμε και πέρσι και με δουλειά καταφέραμε να τερματίσουμε στην πέμπτη θέση. Όλα, όμως, θα φανούν μέσα στο γήπεδο».

Αναφορικά με το ρόστερ και το ενδεχόμενο κάποιας επιπλέον προσθήκης, ο Α. Μηλιάς επισήμανε: «Μόνο σε εξαιρετική περίπτωση θα υπάρξει κάποια κίνηση. Τα παιδιά που ήρθαν είναι πολύ καλοί παίκτες και προσπαθούν για το καλύτερο. Έχουμε ένα πολύ νεανικό το ρόστερ, από το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος».

Το επόμενο φιλικό παιχνίδι για τον Βύρωνα είναι προγραμματισμένο την Κυριακή (11/9) στις 18:00 στο γήπεδο Εργάνης με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βάρης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35