social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ιδανικό ξεκίνημα το Καματερό, 3-2 τον Ιπποκράτη

Ιδανικό ξεκίνημα το Καματερό, 3-2 τον Ιπποκράτη

Θετικό ήταν το ξεκίνημα στη σεζόν για το Καματερό, που συνεχίζει να έχει στο νου του και τις δύο διοργανώσεις της ΕΠΣΑ.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων νίκησε με 3-2 τον αξιόμαχο Ιπποκράτη και προκρίθηκε στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου. Το ματς είχε καλό ρυθμό και δυνατό τέμπο στην μεγαλύτερη διάρκεια του. Η ομάδα του Καματερού κυριάρχησε στην κατοχή της μπάλας και μπόρεσε σε κρίσιμα λεπτά να φέρει το ματς στα μέτρα της με τα γκολ που σημείωσε. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποιες καλές στιγμές το παιχνίδι τους και μπόρεσαν να πετύχουν δυο τέρματαμ κάνοντας αισθητή την παρουσία τους.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 2' με κεφαλιά του Μήτκα από σέντρα του Ανδριτσόπουλου (1-0), ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με κεφαλιά του Μωραΐτη στο 10' ύστερα από κόρνερ του Μπότη (1-1). Στο 41' ο Γεντίκης με δυνατό σουτ μέσα απο την περιοχή έβαλε την ομάδα του σε θέση οδηγού στο σκορ (2-1). Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, με το Καματερό όμως να ελέγχει το ματς. Σε μια από τις επιθέσεις του, ο Χαιρετάκης ανατράπηκε από τον Ρουμελιώτακη και ο Παππάς ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 3-1. Στο 86' ο Μπότης με ψηλοκρεμαστό πλασέ πέτυχε το τελικό 3-2 για τον Ιπποκράτη.

Διαιτητές: Μαράνος, Αραβίδης-Μπόντζος

ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Μιχάλης Κάτσικας): Περίφανος, Παπαιωάννου, Πιτέλης, Παππάς, Πλάκας, Μαυροειδής (90' Μπερίκος), Γεντίκης (79' Τόλλιας), Τσιργιώτης, Κυρίτσης (46' Χαιρετάκης), Μήτκας, Ανδριτσόπουλος (87' Τσετμετζής)

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (Βασίλης Βόγλης): Καβουρίνος, Ρουμελιωτάκης (82' Νάκο), Γκουντουβάς (31' Κουρατόρας), Σκλαβενίτης, Σοϊλές, Τεννές (67' Κυριφίδης), Μπότης, Κολοβός (82' Μελέτης), Φούρλας, Αγγελόπουλος, Μωραΐτης (46' Σπανουδάκης)

(Πηγή στοιχείων - Φωτο: paokamaterou1966.blogspot.com)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35