social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στο... ρελαντί ο Απόλλων Χαλανδρίου, 3-0 την Αναγέννηση

Στο... ρελαντί ο Απόλλων Χαλανδρίου, 3-0 την Αναγέννηση

Χωρίς να χρειαστεί να ανεβάσει ταχύτητα σε κανένα σημείο του αγώνα, ο Απόλλων Χαλανδρίου επικράτησε κατά κράτος της Αναγέννησης στο γήπεδο Πετρούπολης Β', νίκησε με 3-0 και πήρε την πρόκριση για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Στο 26ο λεπτό ο Χαραλάμπους αξιοποίησε ασίστ του Παπουτσή και με πλασέ έγραψε το 0-1, για να μετατραπεί σε δημιουργό στα επόμενα γκολ της ομάδας του. Στο 34' έκανε την ασίστ για το πλασέ του Ζώη με το οποίο έγινε το 0-2 και στο 88' πάσαρε για το 0-3 που σημείωσε ο Παναγιώτου με κοντινό πλασέ. Ο Χαραλάμπους είχε και σουτ στο δοκάρι στο 80ο λεπτό.

Διαιτητές: Αθανασάκης, Κατώνης-Μαρκόπουλος

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ.: Κωστόπουλος, Σχίζας, Παππάς, Χριστοδουλάκης, Μαρκοτσάι, Ντίνος (68' Παπαδημητράκης), Οικονόμου (58' Τσαούσι), Αρβανιτάκης (46' Μαχαίρας), Καφούρος, Αναστόπουλος (46' Νίνο), Ντάνας (46' Ασημινιός)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ. (Χρήστος Βλάχος): Ζαπάντης, Παγώνης (54' Παπαδάκης), Νούσης, Παναγιώτου, Αγγελόπουλος, Αγκόλλη, Ζώης (46' Κανδεράκης), Νίνος (68' Μπεθάνης), Στεργιώτης (54' Γιουνί), Χαραλάμπους, Παπουτσής (68' Κούρος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35