social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μαντζούνης για κλήρωση, φαβορί και τα ματς κόντρα στον αδερφό του!

Μαντζούνης για κλήρωση, φαβορί και τα ματς κόντρα στον αδερφό του!

Εικόνα των αντιπάλων τους έχουν αποκτήσει οι ομάδες της Α' ΕΠΣΑ μετά τη σημερινή (12/9) κλήρωση από την οποία προέκυψαν οι τρεις όμιλοι και οι αγωνιστικές τους.

Στον 3ο όμιλο συναντάται, μεταξύ άλλων, και ο Ηλυσιακός, ο οποίος χαρακτηρίζεται από αρκετούς ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της ανόδου τη φετινή σεζόν. Το Soccerlive επικοινώνησε με τον Ανδρέα Μαντζούνη, ο οποίος είχε να μοιραστεί αρκετά και ενδιαφέροντα σχετικά με το επίπεδο του ομίλου, εν γένει την κλήρωση, αλλά και τις μάχες κόντρα στον αδερφό του, Αλέξη, μια και στον ίδιο όμιλο πήραν θέση και τα Μελίσσια!

«Στα... χαρτιά μάς θεωρούν μαζί με τον Χολαργό ως τα δύο φαβορί. Αυτό ισχύει βάσει των μεταγραφικών κινήσεων, συν το γεγονός ότι και ο Χολαργός πέρσι τερμάτισε πρώτος, ενώ φέτος δεν άλλαξε την ομάδα του και, αντιθέτως, ενισχύθηκε. Οι Τράχωνες είναι μία διαχρονικά καλή και σταθερή ομάδα, που είναι πάντα στις πρώτες θέσεις, ενώ θεωρώ ότι και το Ηράκλειο, ασχέτως αν πέρσι σώθηκε την τελευταία στιγμή, είναι... Ηράκλειο και με βάση και τις μεταγραφές του, θα είναι μία ομάδα πάρα πολύ ανταγωνιστική. Θεωρώ πως αυτές οι τέσσερις ομάδες έχουν βλέψεις για το πρωτάθλημα» σχολίασε αρχικά και συνέχισε: «Βέβαια, όλα τα ματς θα είναι πολύ δύσκολα. Επίσης, υπάρχει και το Περιστέρι και ο Αθηναϊκός, δύο διαχρονικά καλές ομάδες, που πιστεύω ότι θα κάνουν καλή πορεία. Όλα αυτά, ωστόσο, είναι στη θεωρία! Η κάθε ομάδα οφείλει να αποδεικνύει κάθε αγωνιστική στο γήπεδο αν είναι φαβορί. Μέσα από την εικόνα, την απόδοση και τη διάρκειά της». Σε εκείνο το σημείο, σημείωσε αναφορικά με την προσπάθεια της δικής του ομάδας: «Έχουμε ένα μειονέκτημα, σε σχέση με τις άλλες ομάδες. Όπως και πέρσι, όλα τα παιχνίδια για εμάς θα είναι πάρα πολύ δύσκολα, γιατί όλες οι ομάδες παίζουν ακόμη πιο δυνατά λόγω του ονόματος του Ηλυσιακού. Θελω να πω στον κόσμο μας ότι θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να πάρουμε φέτος το πρωτάθλημα».

Αναφορικά με το γεγονός ότι η... μοίρα τα έφερε έτσι και θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον αδερφό του, ο Ανδρέας Μαντζούνης σχολίασε: «Έχω δεχθεί πολλά τηλεφωνήματα από το πρωί μόνο και μόνο για αυτό το λόγο! Είναι ενενήντα λεπτά στα οποία εκείνος θα παλέψει για την ομάδα του και εγώ για τη δική μου. Όταν λήξει το παιχνίδι, είμαστε ίδιο αίμα. Πιο πολύ για τον κόσμο έχει ενδιαφέρον αυτό, για να δει την κόντρα των δύο Μαντζούνηδων».

Στον επίλογό του, πρόσθεσε: «Η εκτίμησή μου γενικά είναι ότι ο πιο δύσκολος είναι ο πρώτος, γιατί έχει πέντε φαβορί για την πρώτη θέση. Επίσης, νομίζω ότι δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί στον 2ο όμιλο. Με την ευκαιρία, θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλες τις ομάδες, τους ποδοσφαιριστές και τους παράγοντες, και να έχουμε ένα πρωτάθλημα αντάξιο της κατηγορίας μας».

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35