social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ματσάρα με νικητή το Νεοπεντελικό, 2-3 τον Βύρωνα στην παράταση

Ματσάρα με νικητή το Νεοπεντελικό, 2-3 τον Βύρωνα στην παράταση

Σε ένα χορταστικό ματς με διακυμάνσεις στο σκορ ο Νεοπεντελικός ήταν ο μεγάλος νικητής περνώντας από το Βύρωνα με 3-2. Το ματς κρίθηκε στην παράταση και πραγματικά θα μπορούσε να είχε καταλήξει οπουδήποτε.

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΡΑΠΤΗ

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 15’ για τους φιλοξενούμενους ο Φάκης Ι., για να έρθει ο Τσαβαλιάς στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και με απευθείας φάουλ να φέρει το ματς στα ίσα.

Στο 76’ ο Βύρωνας πέτυχε γκολ με τον Κυρμαζόγλου αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ ενώ στο 78’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι.

Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση και μόλις στο 93’ ο Κυρμαζόγλου με κεφαλιά έφερε τούμπα το παιχνίδι αλλά στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι με το Σαγματόπουλο να ανατρέπεται από τον Τσαλαμάτα. Ο Φάκης ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 2-2.

Στο 112’ ακυρωθέν γκολ του Νεοπεντελικού με το Φάκη Δ., αλλά ο Μαρουλίδης τρία λεπτά αργότερα χάρισε τη νίκη στους κυανόλευκους σε ένα ματς άκρως ανατρεπτικό!

 

ΒΥΡΩΝ (Ανδρέας Μηλιας): Τσαλαμάτας, Τριανταφυλλάκης (46' Σταυρού), Καλατζής, Κυρμαζόγλου, Σκαρώνης (55' Δημάκης), Αναστασίου (15' Χαγιάς λ.τρ.), Τσιγαρίδας (112’ Λιάτσος), Τρυφέρης (80’ Μπαλαούρας), Βελισσαρόπουλος, Τσαβαλιάς, Δήμος 

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ (Τόλης Μιχαλόπουλος): Κουτρόμανος, Κούκουρας (95' Ράπτης), Ψύλλος (78' Τζανετής), Πολυδωρόπουλος, Παππάς, Φάκης Δ., Κωνσταντάκης (100' Μαρουλίδης), Ξένος (60' Αργυρόπουλος), Καραγιάννης (65' Σαγματόπουλος Γ.), Φάκης Ι., Λυμπούσης.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35