social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τα... χρειάστηκε αλλά προκρίθηκε ο Ηλυσιακός στο Κύπελλο ΕΠΣΑ

Τα... χρειάστηκε αλλά προκρίθηκε ο Ηλυσιακός στο Κύπελλο ΕΠΣΑ

Τα χρειάστηκε ο Ηλυσιακός στην Αλεπότρυπα παίρνοντας εν τέλει την πρόκριση για την επόμενη φάση στην παράταση αφού επικράτησε του Άτλαντα Κυψέλης με 2-4 (2-2. καν. Διάρκεια).

Οι κιτρινόμαυροι παρότι πήραν προβάδισμα δυο τερμάτων στο σκορ χάρη σε γκολ των Λέκκα στο 7' και Σινομάτι στο 38' τα βρήκαν σκούρα στην επανάληψη, αφού δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες και τα δυο δοκάρια (Λέκκας 2 και Σινομάτι 1) που είχαν στο α' μέρος. Έτσι στο 65' ο Κώης και στο 90 ο Β. Βάσι έστειλαν το ματς στην παράταση. Εκεί ο Ηλυσιακός πήρε αυτό που ήθελε και με γκολ των Τσέργα (107') και Γαλημίτη (114') σφράγισε την πρόκριση.

Πάντως θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ανδρέας Μαντζούνης έδωσε πολλές ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. 

ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ (Δημητρης Σλεποκουροφ) Λάτσης, Λιβάνιος, Κένιχ (85' Μπούσιος), Κοσμίδης, Νάσι Β., Τσαλαβούτας (46' Μητσουλας), Κώης (116' Σιελούλης), Λιαμποτης (46' Καραφλής), Νάσι Σ. (85' Ιβάνοφ), Καββαλιέρης, Θεόδωτος (18' λ.τρ. Τελάι)

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ανδρεας Μαντζουνης) Τόλα, Τσουρέας, Πουλέρι, Νικάκης, Πάντος, Άνχελ, Κασσιανός (52' Γαλημίτης), Κούτρας (58' Κατσαρός), Σινομάτι (90+1' Κάρδαρης), Κοκκόνης (72' Τσέργας), Λέκκας (72' Ρουσιτ).


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35