social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ζωντανός για την παραμονή ο Άγιος Ιερόθεος, 0-1 την Πεύκη

Ζωντανός για την παραμονή ο Άγιος Ιερόθεος, 0-1 την Πεύκη

Ο Άγιος Ιερόθεος γνώριζε ότι στο β' γύρο για να πετύχαινε τον... δύσκολο στόχο της παραμονής θα έπρεπε να κάνει αγωνιστικές υπερβάσεις.

Οι Περιστεριώτες δείχνουν να έχουν πλήρη αντιληψη της κατάστασης αφού το τελευταίο μήνα βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση συγκεντρώνοντας τους απαραίτητους βαθμούς που τον έχουν βγάλει από τις θέσεις οδηγούν στον απευθείας υποβιβασμό. Οι κιτρινόμαυροι παίζοντας όσο χρειάζονταν σήμερα επικράτησαν με 0-1 της Πεύκης, πέτυχαν την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους και με τα σημερινά δεδομένα βρίσκονται στη θέση των μπαράζ (13η θέση) αφού εκμεταλλεύτηκαν την ήττα του Απόλλωνα Χαλανδρίου από τους Αγιους Αναργύρους.  Αυτό σημαίνει ότι στα δυο εναπομείναντα ματς θα ξεκαθαρίσει σημαντικά το μέλλον του Περιστεριώτικου συλλόγου στην κατηγορία. 

Το συγκρότημα του Θοδωρή Τρανού με γκολ του Τουρτούλι στο 43' ξεκλείδωσαν την άμυνα της Πεύκης και πήραν ένα σπουδαίο τρίποντο.

Διαιτητής ήταν ο Αρβανίτης με βοηθούς τους Σταυρόγλου και Καμπιώτη.

ΠΕΥΚΗ: Ξανθόπουλος, Κρητικός, Ψύλλος (64' Γιακμπουκ), Ξένος, Παπαδόπουλος, Πάσχος (75' Κλέτσας), Πρωτονοτάριος, Μπουραζάς, Κυριακόπουλος (65' Χαλάτσης), Κοτσίρης, Βότσης.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Θοδωρής Τρανός) Μυλωνάς, Μονεμβασίτης (70' Τσιάνος), Πετρόπουλος, Μπριστογιάννης, Σουλοβάρι, Φειδαίος, Τουρτούλι, Χριστούλης, Νησαριώτης, Θηβαίος (46' Τσαγκάρης), Φράγκος (58' Κωνσταντουλάκης)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35