social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γιάκας: Αφιερωμένη στον Αντώνη Παράσχο η πρόκριση - Περιτριγυρίζομαι από φανταστικούς παίκτες

Γιάκας: Αφιερωμένη στον Αντώνη Παράσχο η πρόκριση - Περιτριγυρίζομαι από φανταστικούς παίκτες

Πανευτιχής παρουσιάστηκε ο προπονητής του Διαγόρα Αιγάλεω, Στέλιος Γιάκας, μετά τη νίκη-πρόκριση στους 32 του Κυπέλλου ΕΠΣΑ κόντρα στο Καματερό (2-0). 

Ο ίδιος στάθηκε στην περήφανεια που έχει για τους ποδοσφαιριστές του, υπογραμμίζοντας ότι το λιγότερο που θα μπορούσαν να κάνουν μεσα στο γήπεδο ήταν να παίξουν με τη ψυχή τους προκειμένου να αφιερώσουν την πρόκριση στον Αντώνη Παράσχο που έφυγε από τη ζωή σκορπώντας τη θλίψη στην ομάδα.

Το σχολιο του

"Δεν θα μπορούσα να ήμουν σε καλύτερη θέση αυτή τη στιγμή. Έχω τα πάντα για να κάνω τη δουλειά μου όσο πιο καλά μπορώ. Περιτριγυρίζομαι από φανταστικούς παίκτες. Είναι σημαντικό το πως χειρίζεσαι τους παίκτες που δεν επιλέγονται. Αν μπορείς να έχεις την ομάδα ως μία μονάδα, και να χειρίζεσαι καλά τα παιδιά που δεν παίζουν, θα είσαι χαρούμενος. Αν υπάρχουν αναταραχές στα αποδυτήρια, ή ένα χάος, θα είσαι δυσαρεστημένος και χωρίς επιτυχίες. Το παιχνίδι για μένα περνάει σε δεύτερη μοίρα γιατί ο οργανισμός που λέγεται Διαγόρας υπέστη ένα σοβαρότατο πλήγμα με τον χαμό του Αντώνη Παράσχου , και το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε είναι να δώσουμε την ψυχή μας σημερα , όπως την έδινε και εκείνος όταν ήταν παίκτης. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που τον τιμησε σήμερα με την παρουσία του, τον συνάδελφο μου Νίκο Νταλαμπιρα , αλλά και τον άνθρωπο πίσω από όλα, τον Γιαννουλη Καλλιλα . Ο στόχος μας είναι να πρωταγωνιστησουμε στο πρωτάθλημα και μέσα από τα παιχνίδια του Κυπέλλου μπορούμε να δούμε την πρόοδο μας. Εύχομαι καλή συνέχεια και στην ομάδα του Καματερού στο πρωτάθλημα και τους ευχαριστούμε για το ήθος που δείξανε".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35