social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χατζηλιάς: Ο Πανιώνιος Καισαριανής δεν έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα

Χατζηλιάς: Ο Πανιώνιος Καισαριανής δεν έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα

Ένα από τα παιχνίδια που είχαν και έντονο... τρίτο ημίχρονο στην πρεμιέρα της Β' ΕΠΣΑ ήταν και αυτό που έγινε στο γήπεδο Καισαριανής «Μ. Κρητικόπουλος».

Ο τοπικός Πανιώνιος αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με τον Τριφυλλιακό (0-0), όμως το περιστατικό που «σημάδεψε» την αναμέτρηση ήταν... εξωαγωνιστικού χαρακτήρα και σημειώθηκε λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου, όταν ο γκολκίπερ των γηπεδούχων Αλευρής επιτέθηκε στον διαιτητή Θώμογλου. Ο έμπειρος τερματοφύλακας τιμωρήθηκε με την εξοντωτική ποινή των 30 (!) αγωνιστικών μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους, ενώ στο σωματείο του επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 300 ευρώ. Το Soccerlive επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ομάδας, Νίκο Χατζηλιά, ο οποίος αφενός καταδίκασε το συμβάν, αφετέρου σημείωσε ότι ο σύλλογός του δεν έχει προκαλέσει ποτέ πρόβλημα.

«Ο Πανιώνιος Καισαριανής δεν έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα. Κάθε μορφή βίας, από όπου κι αν προέρχεται, την καταδικάζουμε. Σίγουρα, η συμπεριφορά του αθλητή μας δεν ήταν η πρέπουσα, γι' αυτό ζητούμε συγγνώμη για το περιστατικό. Πιστεύω ότι ήταν η κακιά στιγμή, άλλωστε τον είχαμε κι άλλες χρονιές τον αθλητή και δεν έχει προκαλέσει ποτέ πρόβλημα με διαιτητή» υπογράμμισε αρχικά και συνέχισε: «Με αυτά που αναγράφονται στο φύλλο αγώνος, νομίζω πως είναι υπερβολική ποινή οι 30 αγωνιστικές. Θα πράξουμε, βέβαια, κι εμείς τα δέοντα σαν σωματείο για τον ποδοσφαιριστή μας. Δεν θα μείνει ατιμώρητος». Όσο για το ενδεχόμενο έφεσης εις βάρος της απόφασης που πήρε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΑ, για την ώρα φαίνεται να παραμένει ανοιχτό.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35