social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φοβερός ο Ηλυσιακός 4-1 τον Σαρωνικό σε φιλικό Ι Ικανοποίηση Μαντζούνη

Φοβερός ο Ηλυσιακός 4-1 τον Σαρωνικό σε φιλικό Ι Ικανοποίηση Μαντζούνη

Με φόρα... από το πρωτάθλημα ο Ηλυσιακος έπαιξε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο στο φιλικό με τον Σαρωνικό Αναβύσσου επικρατώντας με το ευρύ 4-1, εκμεταλλευόμενος στο έπακρο την διακοπή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

Δυο φορές σκόραρε ο Κασσιανός ενώ από ένα γκολ πέτυχαν οι Πάντος και Ρέτζο.

Ο προπονητης της ομάδας, Ανδρέας Μαντζούνης έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από την διάθεση, την εικόνα και τα στοιχεία που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές του στην προπόνηση, καθώς έδειξαν σοβαρότητα σε όλο το ματς.

Ο έμπειρος προπονητης χρησιμοποίησε τους εξής παίκτες: Μπαλασάκης (46' Μαρκου (70' Τολα), Κάρδιαρης, Νικολοπουλος, Ρετζο, Κουτρας, Ταχιραι, Κασσιανος, Ανχελ, Γαλημιτης, Χριστοπουλος, Λεκκας.

Έπαιξαν ακόμη οι: Τσουρέας, Πάντος, Πουλέρι, Κοκκόνης, Κατσαρος, Υπο Δοκιμην, Σινοματι.

Σχολιάζοντας την εικόνα που είχε η ομάδα του ο κ. Μαντζουνης είπε: "Έμεινα ευχαριστημένος καθώς οι παίκτες έβγαλαν σοβαρότητα στο ματς και ήταν σα να έπαιζαν πρωτάθλημα. Ελπίζουμε να ξεκινήσουμε άμεσα οι επίσημες υποχρεώσεις μας''.

Για την Κυριακή εφόσον δεν έχει προγραμματιστεί η επανέναρξη του πρωταθλήματος στην Α' ΕΠΣΑ, οι κιτρινόμαυροι θα δώσουν φιλικό στις 16.30 απέναντι στην Δάφνη Παλαιου Φαληρου στο 'Γρηγόρης Λαμπράκης''.

Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Τσέργας λόγω προβλήματος από χτύπημα που δέχτηκε στην προπόνηση της περασμένης Παρασκευής.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35