social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σταθερά ψηλά η ΑΕ Μυκόνου, λύγισε την ΑΕ Ερμιονίδας (3-1)

Σταθερά ψηλά η ΑΕ Μυκόνου, λύγισε την ΑΕ Ερμιονίδας (3-1)

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη της πέτυχε στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής η ΑΕ Μυκόνου και παρέμεινε στις υψηλές θέσεις της κατάταξης στον 3ο όμιλο.

Αν και δυσκολεύτηκε, η νησιωτική ομάδα κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της ΑΕ Ερμιονίδας στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης, φτάνοντας στην επικράτηση με σκορ 3-1.

Στο δημοτικό στάδιο Κόρφου οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 20ο λεπτό με θαυμάσιο αριστερό σουτ του Αρκούδα και αιφνιδίασε τον Σαμαρά (1-0), όμως στο 34' ήρθε η ισοφάριση με ευθύβολο αριστερό σουτ του Τριμπόνια, που βρέθηκε μόνος στην πλάτη της άμυνας από κάθετη πάσα (1-1).

Παρότι είχαν αρκετές ευκαιρίες για να αποκτήσουν το προβάδισμα νωρίτερα, οι κυανόλευκοι ευτύχησαν να σκοράρουν πάλι στο 76ο λεπτό με απίθανη εκτέλεση κόρνερ του Μουρίκη (2-1). Η ΑΕ Μυκόνου εδραίωσε τη νίκη της στο 87', με τον Πάγια να σκοράρει με δυνατό σουτ για το 3-1.

Διαιτητές: Γουρέλης (Αθηνών), Θεοδοσάκης (Λασιθίου)-Σερεβέτας (Αθηνών)

ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ (Βαγγέλης Βλάχος): Ντούνης, Ράγια (46' Σπυρόπουλος), Κατσούλης, Πούλος, Αρκούδας, Τράκας, Σγκούρη (83' Παπαθανασίου), Μουρίκη, Θεοδώρου (46' Καλογεράς), Πινέιρο (57' Πάγια), Παπαδόπουλος (68' Παπαθανασίου)

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Σαμαράς, Τάσιος, Κάρδαρης, Βιρβίλης, Ψύχας (79' Ψύχας), Σαρτόρ (73' Καράι), Καλά (73' Λεσσέι), Λαλόρ, Τριμπόνιας, Φυτόπουλος (89' Ζεκεράι).

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35