social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

H Παναχαϊκή απέδειξε ότι το άξιζε!

H Παναχαϊκή απέδειξε ότι το άξιζε!

Στη διαδικασία των μπαράζ υπάρχουν οι ομάδες που ξεκίνησαν την προσπάθειά τους με... φόρα αλλά έχασαν ταχύτητα στην πορεία, υπάρχουν κι εκείνες που μπήκαν νωθρά και τώρα επιταχύνουν για να μην χάσουν το... τρένο της ανόδου.

Από την πλευρά της, η Παναχαϊκή είναι... μία κατηγορία μόνη της, αφού από την αρχή εμφάνισε την ίδια αποφασιστικότητα και εξίσου αγωνιστική παρουσία σε όλα τα ματς, αποδεικνύοντας ότι άξιζε ένα από τα τέσσερα εισιτήρια ανόδου στη Super League 2! Το απόγευμα της Τετάρτης (1/6) επιβλήθηκε με 3-0 του Ηρακλή Λάρισας, έκανε το «4 στα 4» και σφράγισε τον στόχο μέσα από αποθέωση από τους ένθερμους φίλους της.

Στο 23ο λεπτό ο Τσακμάκης άνοιξε το σκορ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Τεγούση (1-0), στο 70ο λεπτό ο Κέρη με σουτ έπειτα από σέντρα του Τεγούση έγραψε το 2-0 και τέσσερα λεπτά μετά (74') ο Αλεξόπουλος με κεφαλιά μετά από σέντρα του Στασινόπουλου διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Διαιτητές: Ρούτσης, Σπηλιώτης-Κλεπετσάνης (Κορινθίας)

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σούλης Παπαδόπουλος): Κολοβούρης, Στασινόπουλος (92' Μικές), Τσακμάκης, Σμίλτος, Στεργίδης, Κωνσταντακόπουλος (89' Λούσκος), Τεγούσης (86' Γούλας), Μπουρλάκης (57' Χαντί), Καρακλάιτς (86' Λιμάτσι), Κέρη, Αλεξόπουλος

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρήστος Χατζηλιάδης): Χάμος, Παπαγεωργίου (75' Μπαλαμωτής), Καμπέρης, Γκαλίτσιος (70' Κούλπας), Δοδοντσάκης, Αγρόδημος, Μπάμπης (70' Χριστίδης), Παπαδόπουλος, Ζαφειρίου (75' Λώττας), Αλεξίου (59' Κακαβίτσης), Γκίκα.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35