social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έβγαλαν συμπεράσματα Χαλάνδρι και Σαρωνικός (2-1)

Έβγαλαν συμπεράσματα Χαλάνδρι και Σαρωνικός (2-1)

Ένα ενδιαφέρον φιλικό έγινε σήμερα στο Χαλάνδρι, εκεί που η ομώνυμη ομάδα επικράτησε με ανατροπή με 2-1 του αξιόμαχου και πάντα ανταγωνιστικού Σαρωνικού Αναβύσσου.

Το Χαλάνδρι έδειξε ότι παρά την διακοπή των πρωταθλημάτων βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση αντιμετωπίζοντας μια ομάδα που προηγήθηκε στο σκορ και έδειξε ότι δικαίως χαρακτηρίζεται ως ένα από τα σύνολα που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο προσεχές πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Στο 38' ο Δημογιάννης βρήκε στην πλάτη της άμυνας τον Βίλα, ο οποίος αφού πέρασε τον Μυλωνά δεν δυσκολεύτηκε να σημειώσει το 0-1.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 55' ο Κατσιούλης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-1, με τον Μπράχο στο 82' να εκμεταλλεύεται το διώξιμο τον αντίπαλων αμυντικών μετά τη σέντρα του Βλάχου και με ωραίο σουτ να σημειώνει το τελικό 2-1. 

ΑΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Σταύρος Αμανατίδης) Μυλωνάς, Φουκούλης, Ντζαβίδας, Αζάλ, Μανουσάκης, Ντούλε, Τρυφιάτης, Γκουτσιούμπας, Καλιαμπάκας, Κατσιούλης, Βλάχος.

Έπαιξαν ακόμη οι: Τσιρβούλης, Κεχρής, Σπηλιωτάκης, Κορωναίος, Βλάμμης, Μπράχος.

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ (Γιώργος Παπακωστούλης) Σύρακας, Λογοθέτης, Δανιήλ, Ντιμιτρένκο, Τζιόλας, Κλης, Κοντιζάς, Γερώνυμος, Βίλα, Δημογιάννης, Πουλιάνος. 

Έπαιξαν ακόμη οι: Τζιβίλογλου, Μακρίδης, Κιρτζιαλίδης, Βασιλείου, Ορφανόπουλος, Μπουκουβάλας, Μπέλερης, Σάμιος, Μοναχός.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35