social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στην παράταση οι Τράχωνες, 2-1 την Αγία Ελεούσα

Στην παράταση οι Τράχωνες, 2-1 την Αγία Ελεούσα

Σε πραγματικό ντέρμπι εξελίχθηκε η αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο Τραχώνων ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και την Αγία Ελεούσα.

Χρειάστηκαν 120 λεπτά αγώνα για να υπάρξει νικητής, με τους γηπεδούχους να επικρατούν τελικά με 2-1 και να παίρνουν το εισιτήριο για την τέταρτη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ χάρη σε γκολ που πέτυχε ο νεαρός Καραγιάννης, έχοντας έρθει από τον πάγκο. Ενενηντάλεπτο και παράταση παρουσίασαν έντονο ενδιαφέρον, με το παιχνίδι να είναι αμφίρροπο και να προσφέρει αρκετές συγκινήσεις στους περίπου 100 θεατές που το παρακολούθησαν.

Πιο δυνατά στο παιχνίδι μπήκαν οι Τράχωνες, επιδιώκοντας το γρήγορο γκολ που θα τους έδινε... φτερά για την πρόκριση! Ευτύχησαν, μάλιστα, να το πετύχουν στο 16ο λεπτό, όταν ο Δημογιάννης έκανε το γύρισμα και ο Πλούμης με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα αρχικά στο αριστερό δοκάρι και εν συνεχεία στα δίχτυα της εστίας του Ναβροζίδη (1-0). Η απάντηση των φιλοξενούμενων δεν άργησε. Στο 24ο λεπτό ο Πατσατζόγλου πήρε τα... μέτρα λίγο έξω από την περιοχή και με δυνατό σουτ νίκησε τον Παπαγγελή, φέρνοντας το ματς στα ίσια (1-1). Έκτοτε έγινε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να αναζητούν το γκολ της πρόκρισης, αλλά να οδηγούνται στον πρόσθετο χρόνο για να λύσουν τις διαφορές τους. Οι παίκτες της Αγίας Ελεούσας, που είχαν πολύ καλή εικόνα στον αγωνιστικό χώρο, δημιούργησαν τις δικές τους ευκαιρίες, αλλά πληγώθηκαν στο 114' από το υπέροχο τελείωμα του Καραγιάννη με δεξί φαλτσαριστό σουτ (2-1). Η ομάδα της Αγ. Βαρβάρας είχε τη μοναδική ευκαιρία να οδηγήσει το παιχνίδι στη διαδικασία των πέναλτι, ωστόσο η μπάλα απομακρύνθηκε από αμυνομένους πάνω στη γραμμή από την κεφαλιά που επιχείρησε ο Κυβέλος στο 123'. Το τελευταίο σφύριγμα του Χριστοδούλου, ο οποίος είχε μία πολύ καλή διαιτησία, βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν την πρόκριση στη συνέχεια του θεσμού.

Διαιτητές: Χριστοδούλου, Καφρίτσας-Γκίκας

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Αντώνης Τσιμπάκης): Παπαγγελής, Μερετσόλιας, Κούτρας (70' Καραγιάννης), Κουμπαρούλης (91' Στεφανής), Κολλινιάτης (78' λ.τρ. Καραμπάτσης), Πρόι, Τσιουρής (121' Χριστακόπουλος), Μανωλιάδης, Πλούμης, Δημογιάννης, Βουρλούμης

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ (Νίκος Κουνάδης): Ναβροζίδης, Μαζμανίδης (60' Σωτηρόπουλος), Κρητικός, Μαθιούδης (112' Γιαννόπουλος), Μπίκος, Κυβέλος, Γιαννόπουλος (67' Α. Μπάκας), Πατσατζόγλου (67' Λαδένογλου), Τουφεξίδης (81' Καραδήμας), Γκουτίδης, Κοπανάς.

 

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35