social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Όμιλος με σούπερ Καμινιώτη 0-2 τον Ήφαιστο!

Ο Όμιλος με σούπερ Καμινιώτη 0-2 τον Ήφαιστο!

Το ντέρμπι του Περιστερίου το πήρε ο Όμιλος αφού επιβλήθηκε με 0-2 του Ηφαιστου και βελτιώθηκε στην κατάταξη.

Μόλις στο 2' ο Σκούμας βρήκε τον Λάγγα που έκανε το σουτ όμως ο Ξυδιάς δήλωσε παρών.

Στο 11' ο Κύβελος γέμισε από το σημείο του πάγκου των γηπεδούχων και βρήκε στην ανοιχτή άμυνα του Ηφαίστου τον Δημητρίου, ο οποίος δεν κατάφερε να σκοράρει από την επιτυχημένη έξοδο του Μπότου. Στο 17' η απευθείας εκτελεση φάουλ από τον Καμινιώτη πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Στο 27' ο Δρουγουνάκης έκανε διαγώνια πάσα για τον Μιχάλη ο οποίος δεν βρήκε σωστά την μπάλα κοντά στην μικρή περιοχή με αποτέλεσμα να καταλήξει άουτ. Στο 30 ο Γονής έκανε το σουτ όμως ο Ξυδιάς μπλόκαρε.  Στο 45' ο Κλωνάρης για τον Ήφαιστο έχασε μεγάλη ευκαιρία αφού έκανε το σουτ με τη μπαλα να περνάει παράλληλα. 

Στο β' μέρος το Περιστέρι κατάφερε να προηγηθεί στο 59' με τον Καμινιώτη. Η φάση ξεκίνησε από τον Κύβελο ο οποίος είχε ανεβεί κοντά στην μεγάλη περιοχή, κέρδισε την διαμάχη με έναν αμυντικό του Ηφαίστου, έδωσε στον Μιχάλη, δεν κατάφερε σε πρώτο βαθμό να βρει κάποιον συμπαίκτη του και σε δεύτερο χρόνο έκανε την ασίστ για τον Καμινιώτη, ο οποίος με πλασέ από το σημείο του πέναλτι σκόραρε 0-1

Στο 67 ο σκόρερ ο Καμινιώτης κλείδωσε τη νίκη για τον Όμιλο αφού με ωραία ατομική ενέργεια και πλασέ έκανε το 0-1.

Στο 81' ο Καμινιώτης έκανε το φάουλ όμως η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι. 

 

Διαιτητές: Τσουκαλάς, Μαραθωνίτης, Μπόντζος

Ήφαιστος Περιστερίου (Γιώργος Καρατζάς): Μπότος, Σταύρου, Κέσκος (62 Σιδέρης), Κλωνάρης, Φωτιάδης, Λιούκας Φωτιάδης, Πάζα, Γόνης (75 Φράρος), Ιατρού, Σαμαράς, Λάγγας, Σκούμας

ΑΟ Περιστερίου (Διονύσης Σάσσαλος): Ξυδιάς, Δρουγουνάκης, Θεοδωρόπουλος (46 Χαραλαμπόπουλος), Μπουζάς, Κύβελος, Κωτσοβός, Δημητρίου (88 Βαγγέλης, Ζαφειράτος, Μιχάλης (75 Μπρκοβιτς), Καμινιώτης (85 Μακρυγιαννάκης), Γεωργακόπουλος (88 Λυμπερής)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35