social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αρζένης: Περιμένουμε με ανυπομονησία!

Αρζένης: Περιμένουμε με ανυπομονησία!

Την Κυριακή ρίχνεται στη μάχη του πρωταθλήματος ο ΑΟ Περιστερίου, με αντίπαλο τη Λυκόβρυση, και στις τάξεις του κυριαρχεί η ανυπομονησία!

Αυτό σημείωσε ο Κώστας Αρζένης, στην επικοινωνία που είχε το Soccerlive μαζί του για ένα πρώτο σχόλιο με αφορμή την έναρξη της σεζόν στην Α' ΕΠΣ Αθηνών. «Η αρχή είναι δύσκολη, όμως παίζουμε στην έδρα μας και προσδοκούμε να βάλουμε εκείνα τα στοιχεία που θα μας οδηγήσουν στη νίκη. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και περιμένουμε με ανυπομονησία» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Υπάρχει μεγάλος σεβασμός προς τον αντίπαλο. Οι πρεμιέρες πάντα κρύβουν εκπλήξεις και δεν θέλουμε να είμαστε μία από αυτές».

Σχετικά με το πρωτάθλημα, ο έμπειρος προπονητής εκτίμησε πως θα είναι ανταγωνιστικό και συναρπαστικό. «Είναι ένα ιδιαίτερο πρωτάθλημα τεσσάρων ομίλων με δέκα και έντεκα ομάδες, πρωτόγνωρο για τα αθηναϊκά δεδομένα. Υπάρχει η ιδιαιτερότητα της πολύμηνης απουσίας των ποδοσφαιριστών, λόγος για τον οποίο θεωρώ ότι οι ομάδες δεν θα είναι έτοιμες 100%. Σίγουρα, όμως, θα είναι ένα πρωτάθλημα πολύ ανταγωνιστικό και συναρπαστικό. Ο δικός μας όμιλος θεωρώ πως είναι ισορροπημένος. Νομίζω πως οι διαφορές θα είναι πολύ μικρές και στις πρώτες θέσεις, αλλά και στις τελευταίες. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε την καλή, περσινή πορεία που είχε η ομάδα και να βρίσκεται στις υψηλές θέσεις» ήταν το σχόλιό του.

Τέλος, ο προπονητής του Ομίλου έστειλε τη δική του ευχή: «Είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι, που μετά από σχεδόν έντεκα μήνες ξεκινάει πάλι το πρωτάθλημα. Η ευχή μου είναι να συνεχιστεί και να τελειώσει κανονικά. Είναι κάτι που το θέλουμε όλες οι ομάδες».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35