social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας 3-2 τον Χαραυγιακό

Ο Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας 3-2 τον Χαραυγιακό

Αγχωτική αλλά παράλληλα σημαντική νίκη πανηγύρισε ο Μικρασιατικος Εθνικός Αστέρας που επικράτησε με 3-2 του Χαραυγιακού, εκμεταλλευόμενος στο έπακρο την ισοπαλία του Χαϊδάρι στην Ερυθραία.

Η ομάδα της Καισαριανής παρότι προηγήθηκε με 3-0 στο α' μέρος ήταν επιπόλαιη στην επανάληψη και αναγκάστηκε να αγωνιστεί με άγχος από τη στιγμή που ο αντίπαλος μείωσε στο σκορ σε 3-2. 

Στο 21' ο Σαπαλίδης έκανε το 1-0, με τον Κωτσοβό στο 27' να σημειώνει το 2-0. Λίγο πριν τη λήξη του αγώνα ο Ραχίμ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στην επανάληψη ο Χαραυγιακός μπόρεσε να μείωσε στο 55' με τον Κοζακη και στο 60' με τον Χρήστου.

Μάλιστα ο τελευταίος στο 63' είχε σημαντική ευκαιρία να ισοφαρίσει όμως αστόχησε σε σουτ του Κοζάκη που κόντραρε σε αμυντικό και κατέληξε κόρνερ.

 Διαιτητής ήτανν ο Καπίρης.

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Κωτσοβός) Μιχελής, Μαραγκουδάκης, Κουτσογκίλας Ε., Κουτσογκίλας Π. (62' Κακος), Σάμιος, Κωτσοβός, Ζέλο, Σμυρνάκης (62' Ταβαρες), Έσλερ (88' Αλευρής), Ραχιμ (85' Θεοδώρου), Σαπαλιδης.

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Άγγελος Νταούδης) Ζαγαρέλος, Κοζάκης, Παρασκευάς (59' Παραπονιάρης), Παϊκόπουλος, Ανεβλαβής, Τουγουντζόγλου, Γκίκας, Τσοντάκης, Δραμουντανής (76' Ασβεστάς), Μπατσι (66' Ρεσούλι), Χρήστου.

 

 

 


Σχετικά άρθρα

Ντόκος: Κρατάμε τη νίκη, αλλά πρέπει να διοθρώσουμε πράγματα (vid)

Γαζής: Αν βρούμε κοινή συνισταμένη με την ομάδα θα συνεχίσουμε μαζί (vid)

Τα φιλικά προετοιμασίας των Μελισσίων

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35