social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πρώτο «τρίποντο» το Παγκράτι, 3-0 τον Πανιώνιο Καισαριανής

Πρώτο «τρίποντο» το Παγκράτι, 3-0 τον Πανιώνιο Καισαριανής

Νίκη που χρειαζόταν για να πατήσει... γερά στη Β' ΕΠΣΑ πανηγύρισε σήμερα (5/11) το νεοφώτιστο Παγκράτι.

Η ομάδα του Ν. Ακριτίδη επικράτησε με 3-0 του Πανιώνιου Καισαριανής, που θα μπορούσε σαφώς να έχει καλύτερη τύχη στο παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό χάρη σε κεφαλιά του Ντότσικα μετά από σέντρα του Ακριτίδη (0-1), με τους γηπεδούχους να χάνουν τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 12', όταν ο Καρακώστας έστειλε την μπάλα άουτ με εκτέλεση πέναλτι. Στο τελευταίο τέταρτο οι κοκκινόμαυροι έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση τους. Στο 75' ο Κουτσοχρήστος πέρασε και τον γκολκίπερ για το 0-2 μετά από ασίστ του Ακριτίδη, ενώ στο 90' ο Παππάς από κοντά μετά από απόκρουση του Τουλουμτζή σε προσπάθεια του Εξακοΐδη, διαμόρφωσε το τελικό 0-3!

Διαιτητές: Παπαδόπουλος, Κοντογιάννης-Λώνη

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙΣ. (Θανάσης Γάκης): Τουλουμτζής, Χελόου (79' Ζερκούλης), Νομικός, Καρακώστας, Απέργης, Αλεξίου, Μερμύγκης (79' Λιάπας), Βλαχογιάννης (46' Καραμάνης), Πορταλιός, Διονυσόπουλος, Βάνας (17' λ.τρ. Πατσιαλός)

ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Νίκος Ακριτίδης): Κελαϊδίτης, Καραγιωργάκης (58' Παππάς), Ντουρμετάκης, Μηνόπουλος, Ντότσικας, Αδάμης, Ακριτίδης (75' Κοντογιάννης), Νάνος (75' Παπαθέου), Κωνσταντινίδης, Ρίζος (70' Κουτσοχρήστος), Στεργιόπουλος (46' Εξακοΐδης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35