social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ακάθεκτη η «Μπάρτσα», «καθάρισε» και με Νεοπεντελικό (1-3)

Ακάθεκτη η «Μπάρτσα», «καθάρισε» και με Νεοπεντελικό (1-3)

Την έκτη συνεχόμενη νίκη του πανηγύρισε σήμερα (29/1) το πρωί ο Άγιος Δημήτριος και διατηρήθηκε σε... ανοιχτή γραμμή με την κορυφή στον 2ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ.

Η ομάδα του Κ. Αρζένη πέρασε με επιτυχία από το γήπεδο Μελισσίων, όπου επικράτησε με 3-1 του Νεοπεντελικού, φροντίζοντας μάλιστα να θέσει τις βάσεις για την επικράτηση από το πρώτο δεκάλεπτο με δύο γκολ του Αρώνη. Στο 4' άνοιξε το σκορ με κοντινό σουτ (0-1) και στο 7' διπλασίασε προσωπικά τέρματα και εκείνα της ομάδας του με παρόμοιο τρόπο. Στο 70' ο Μαρουλίδης μείωσε με προσπάθεια μετά από εκτέλεση κόρνερ (1-2), όμως η «Μπάρτσα» κρατούσε για τον εαυτό της την τελευταία λέξη στο ματς, αφού στο 88' ο Κούτρος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Διαιτητές: Αρβανίτης, Τσαγκάρης-Μπαζακούλας

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ (Απόστολος Μιχαλόπουλος): Νικολάου, Ψύλλος (75′ Λυμπούσης), Σαρβανίδης (46′ Μαρουλίδης), Στάππας, Μπεκιάρης, Φάκης Δ., Βλάχος, Γκικοκάι (46′ Σαγματόπουλος), Κούκουρας, Φάκης Ι. (85' Κουφάκης), Παππάς.

ΆΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Κώστας Αρζένης): Μανώλης, Καρπέτας (55′ Συκαράς), Χιώτης, Πλάκα, Τσάκος, Λεβέντης (65′ Βλάμης), Αρώνης, Καρκασίνας (82′ Κατσικανταής), Ρίζος (55′ Γαβαλάς), Κούτρος, Ερμάλ (82′ Παναγιωτόπουλος)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35